Dames 1 versus Noav 2

Vandaag (zondag 23 maart 2015) staat de wedstrijd tegen dames 2 van noav op ons programma. Wij zitten echter al meer met onze hoofden bij de wedstrijd van de komende week, de mogelijke kampioenswedstrijd. Zou het dit seizoen dan echt gaan lukken?? Maar…. dan moeten we toch echt eerst vandaag nog winnen. Dus “rewind” in de hoofden en terug naar vandaag de dag. Dit bleek een lastige opgave.

Voorbereiding vanuit Raymond was vandaag goed. Hij had aan alles gedacht. Zowel aan het formulier, de pasjes, de reserveshirts als aan de cool packs. Hij was er klaar voor. Bij de start van de wedstrijd bleek echter dat de dames niet geheel klaar waren. De wedstrijd kwam moeilijk op gang. De dames zaten in de verdediging er bovenop. In de aanval ontbrak echter de creativiteit en het spelen van goede ballen onderling. Dit zorgde voor weinig doelpunten, veel balverlies en gemiste kansen. Dit resulteerde in een stand van 7-4 aan het einde van de eerste helft.

In de rust heeft Raymond geprobeerd de hoofden leeg te maken. Opdracht: minder slordig spelen en vooral lekker handballen. Laten we dat dan vooral gaan doen!

De tweede helft ging dan ook beter van start na 5 min was de stand 10-5.
De hoofden van de dames kenden weer de termen als snelle tegenaanvallen en creativiteit. Helaas bleven we wel veel kansen missen en met momenten slordig spelen. Ondanks dat werd de wedstrijd afgesloten met een 19-8 overwinning. Laten we er vooral voor zorgen dat we nu weer op “play” duwen, hard gaan trainen en ons komende wedstrijd geheel gaan geven zodat we ook daadwerkelijk kampioen gaan worden! Zodat we ons na die wedstrijd geheel kunnen laten gaan in onze blijdschap, enthousiasme en emoties!

Kom ons dan ook aanmoedigen tijdens deze kampioenswedstrijd tegen ospel/merefeldia as. Zaterdag 28 maart om 20.30 uur in sporthal ” De Bengele” te Nederweert.

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider