Dames A1 kampioen!

Op zondag 3 maart hebben onze dames A1 de dames van VenL A2 verslagen en zijn daarmee kampioen geworden in hun poule! Gefeliciteerd namens ons allemaal!

Dames A1 2013 kampioen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor het kampioenschap móest er gewonnen worden tegen VenL, die bij winst zelf kampioen zouden worden.* De trainster José en begeleider Ivo waren dan ook bijzonder trots op de prestatie van “hun” dames.

José: “Het venijn zit duidelijk in de staart, want ook dit jaar moesten we wachten tot de allerlaatste wedstrijd. Aan een gelijke stand zouden we weliswaar genoeg hebben….maar we hadden de eerste wedstrijd met 22-9 verloren. Door een werkelijk grandioze start van de meiden werd meteen duidelijk dat met de Dames A1 van Sittardia niet valt te spotten. Alles lukte, er stond een super gemotiveerd team op het veld, die elke misstap van de VenL dames grandioos benutte.”

Ivo: “Wat kan met zulk geweldig spel Dames handbal ontzettend leuk zijn…!”

José: “De snelle tegenaanval, het lopen zonder bal, de systeempjes… en dan de verdediging, als één blok haalden de meiden het bloed onder de nagels van de VenL dames vandaan, er was geen doorkomen aan! TOP, SUPER, (bijna) alles lukte. Meiden geniet van deze overwinning, van dit kampioenschap, jullie hebben het dubbel en dik verdiend! Ik ben apetrots op jullie allemaal.”

En daar zijn wij het als vereniging natuurlijk van harte mee eens! Top!

*Initia Hasselt is eerste geworden in de competitie maar omdat dit een Belgisch team is kan zij zich officieel geen kampioen noemen. Wel feliciteren wij  hen natuurlijk ook hartelijk met hun geweldige prestatie.

Geef een reactie