Eerste verlies Heren 1 in Aalsmeer

Heren1 van Sittardia hebben in Aalsmeer voor het eerst dit seizoen 2 punten laten liggen tegen de beloften van Aalsmeer.

De eerste 10 minuten van de wedstrijd waren voor Aalsmeer dat scherper aan de wedstrijd begon dan Sittardia. De eerste helft ging daarna gelijk op en het aanvalsspel van onze heren verliep steeds vloeiender. In verdedigend opzicht werden echter nog wat steekjes laten vallen. Met rust stonden de mannen toch met 13-15 voor, maar niemand was er echt gerust op.

De eerste 10 minuten in de tweede helft ging Sittardia verder waar het gebleven was en door goed uitgespeelde kansen werd de voorsprong uitgebouwd naar 16-20. Daarna leek echter iedere lijn in de aanvallen verdwenen en begon het bij Aalsmeer juist beter te lopen. Aalsmeer kwam gelijk en vervolgens twee doelpunten voor. Sittardia kwam deze mentale klap niet meer te boven en ging niet goed om met de laatste mogelijkheden in de slotfase van de wedstrijd.

Deze wedstrijd werd niet zozeer van Aalsmeer verloren maar vooral door het eigen spel dat teveel wegzakte in de tweede helft. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 32-29 voor Aalsmeer 2. Met beide beentjes weer op de grond en hard werken voor sportieve revanche volgende week thuis tegen HARO.

Geef een reactie