Extra nieuwsbrief THZL 11 september 2012

Henk Smeets draagt stokje over.

THZL- bestuurslid Henk Smeets draagt deze maand zijn bestuursverantwoordelijkheid over aan opvolger Evert Hoiting. Henk is vanaf het begin bij de Stichting Tophandbal Zuid-Limburg betrokken. De voorbije jaren was hij met name verantwoordelijk voor de sponsorfinding en de businessclub. Hij blijft betrokken als adviseur sponsorfinding en zal vooral actief blijven in het relatiebeheer en een rol vervullen bij de hospitality rondom wedstrijden. De komende maanden zal hij daarnaast druk bezig zijn met de organisatie van de 25e editie van de Limburgse Handbaldagen. Op deze wijze zal Henk van grote betekenis blijven voor het Limburgse Handbal.

Zijn opvolger in het bestuur is Evert Hoiting. Evert is geen onbekende in de handbalwereld. Hij vervulde jarenlang diverse rollen als speler, trainer, coach en bestuurslid bij o.a. Vlug en Lenig. In het dagelijks leven is hij directeur eigenaar van “Advance Communications, strategy, concept and design”

Het bestuur dankt Henk voor zijn grote inzet, creativiteit en betrokkenheid als lid van het stichtingsbestuur en wenst Evert veel succes.

Thieu Kikken
Voorzitter THZL bestuur.

Geef een reactie