Gemengd D toernooi in Voerendaal

IMG-20140921-WA0000_resized GD

Vrijdag 19 september gingen de gemengd D richting Voerendaal om tijdens een klein zaaltoernooitje lekker te handballen. Het was een leuk toernooi met aan elkaar gewaagde tegenstanders. De tegenstanders waren Noav, BFC en Thuisploeg Gemini. Dit waren allen jongens-teams, maar de  meiden waren wel wat gewend.

De gezelligheid tussen de wedstrijden in werd even snel afgewisseld als de concentratie tijdens de wedstrijd. Dit resulteerde in mooi samenspel en mooie doelpunten. Na een kleine nederlaag met enkele doelpunten verschil tegen Noav, was het team van plan om de tweede wedstrijd tegen BFC te gaan winnen. Helaas lukte dit op het laatste moment ook net niet. Teleurgesteld door dit nipte verlies, maar toch wetende dat ze hard geknokt hadden namen ze even rust met een lekker appeltje voor de dorst, aangeboden door de georganiseerde vereniging. Beginnende aan de laatste wedstrijd trokken ze alles uit de kast en Jip in het doel vond het wel lekker lopen met die snelle tegenaanvallen. Hij was blijkbaar de enigste die geen last had van de warmte, want hij had de keeperstrui maar gemakshalve over het spelerstruitje aangetrokken. Het team voelde de overwinning en bleef de voorsprong vasthouden. Zuchtend en puffend van vermoeidheid en de hoge temperatuur in de hal bereikten ze eindelijk hun eerste overwinning tegen Gemini.

Het plezier werd door de dames nog eens uitgebreid gevierd in het kleedlokaal, en net toen we eindelijk huiswaarts wilden keren, kwamen er 2 bekende gezichten tevoorschijn. Thijs, Sem en Niels waren net vertrokken en hebben dit spontane moment helaas moeten missen. De bekenden waren Luc en Ivo Steins die even langs kwamen bij hun vroegere vereniging. Dit werd natuurlijk direct opgemerkt door de meiden, en gillend met telefoon, pen, bal, zelfs schoen in de hand om een handtekening vroegen.

Samen nog even snel op de foto en iedereen ging tevreden huiswaarts.

Geef een reactie