Heksen en tovenaarskamp 2012

Het jeugdkamp 2012 was weer een succes!

Vrijdagmiddag 15.00 uur vertrokken Josefien en Graziella al naar de locatie om wat dingen voor te bereiden en koffie te maken!!! Vanaf een uur of 7 druppelden de eerste kids binnen. Om een uur of 8 werden er snacks gegeten, heksenhoeden geknutseld en T-shirts beschilderd. Rond een uur of half 11 stond iedereen in de startblokken voor de  spooktocht!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Henkie lag al klaar, dood en moest door middel van het zoeken van attributen, weer tot leven gewekt worden. In kleine groepjes gingen we het bos in , via kleine paadjes liepen we achter elkaar. We kwamen allerlei  heksen en tovenaars tegen, waaronder de bekend MERLIJN.  Nadat alles gevonden was,werd hij weer in een kring van fakkels tot leven gewekt en gingen we terug naar kamp.

Het feest ging door tot in de late uurtjes en rond een uur of 5 sliep iedereen.

Half acht stonden we al weer op, ging iedereen douchen en was er ontbijt. Rond 10 uur werd in 6 groepjes vertrokken voor een speurtocht met opdrachten en spellen door de omgeving. Na een goede lunch, met verse soep werd de spellen middag gestart.

Met: rotsmeppen(honkbal), heksenballen(korfbal), goocheltouw(touwtrekken) en meerdansen(estafette) was het een goede strijd van team tegen team, daarna waren er spellen per team op tijd of afstand, zoals ringeloren(ringsteken),  bezemworp, toverrol(boomstamrollen) en de magische kogel(werpen met een bal van 80 cm doorsnee).

 

 

 

 

 

 

 

 

Rond 7 uur de BBQ met friet , groente en fruit en daarna kampvuur, met droog hout mee genomen door Mirjam.

Die avond sliep iedereen vroeg( 2 uur), behalve de leiding!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondagmorgen werden er voor het eerst pancakes gebakken en het was een succes! Ze werden wel 2 cm.dik in de pan en met wat stroop of poedersuiker, erg lekker. De spullen werden in de hal verzameld voor vervoer terug.

 

De minigames waren jammer genoeg wat kort, maar wel leuk en om 13.00 uur zaten we in de sporthal voor: hockey, zithandbal( met een rugbybal) en basketbal. Om 15.00 uur verzamelen en terug naar de locatie waar nog wat opgeruimd werd, de winnaars bekend werden gemaakt en om 16.00 uur druppelden de ouders binnen en gingen we weer naar huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HET WAS EEN SUPERWEEKEND MET WEINIG PROBLEMEN!!!

Geef een reactie