Ikhandbal.nl begint aan tweede jaargang!

Als vereniging hebben we een gratis abonnement op ikhandbal.nl, een blad wat we alle handballers kunnen aanraden. Hieronder een mailing van de uitgever:

 

 

Ikhandbal.nl bestaat inmiddels één jaar en begint in september aan het tweede jaargang. Het magazine, dat aandacht besteed aan zowel topsport als breedtesport, heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om bekender te worden bij handballend Nederland.

De lezers van het magazine zijn erg positief over het magazine en er zijn steeds meer handballers, supporters en andere liefhebbers die zich wagen aan Ikhandbal.nl.
Om het één jarig bestaan van Ikhandbal.nl te vieren zullen we groots uitpakken met mooie acties in de komende maanden. Als u nu editie 1 van jaargang 2 besteld krijgt u er een gratis armbandje (t.w.v. €3,95) bij. Met dit armbandje kunt u meedoen aan een leuke actie! Meer informatie hierover in het magazine zelf.
U kunt op deze website het nieuwste nummer van Ikhandbal.nl bestellen. Daarnaast kunt u zich uiteraard ook abonneren op Ikhandbal.nl. Voor €45,00 ontvangt u dan maar liefst 10 nummers. Wilt u eerst een aantal nummers proberen? Bestel dan een proefabonnement voor maar €19,95.
Voor meer informatie kunt u mailen naar magazine@ikhandbal.nl
Volg Ikhandbal.nl ook op:
– Facebook: ikhandbal.nl
– Twitter: @Ikhandbal_nl

Geef een reactie