• In memoriam Fer Dijkstra.
  Afgelopen donderdag bereikte ons het trieste bericht dat Fer, een van onze steunpilaren van het eerste uur, op 73-jarige leeftijd is overleden.
  Fer heeft vanaf het begin een prominente rol gespeeld bij het dameshandbal in Sittard. Allereerst bij DVO, daarna bij de fusie vereniging Sittard/DVO en uiteindelijke bij onze vereniging HV Sittardia.
  In al die jaren heeft Fer, als partner van José en vader van  Gerben en Vivian, verschillende rollen vervuld. Als bestuurslid van de vereniging, als trotse supporter en toeschouwer, bij de organisatie van het alom bekende Pinkstertoernooi van DVO en Sittardia/DVO, bij de Limburgse Handbal Dagen en als drijvende kracht achter de kantines van de Sportcentrumlaan en de Stadssporthal.  Recent heeft Fer nog samen met en voor ons het 75+-jubileum mogen organiseren en vieren.
  Fer was de stille kracht, stond altijd voor onze vereniging klaar, een steunpilaar voor het Sittardse handbal vanaf het eerste uur tot op het eind. Fer vond het mooi om op een bescheiden afstandje te genieten. Een groot verlies! Handballend Sittard gaat jou missen, rust zacht.
  Wij wensen José, Gerben en Vivian en hun partners en (klein)kinderen heel veel sterkte en troost!
  Bestuur en leden H.V. Sittardia
  In memoriam Fer Dijkstra