Jeugdprogramma tijdens 25-ste LHD!

De 25-ste Limburgse Handbaldagen staan voor de deur! voor de jeugd zijn een aantal leuke activiteiten gepland. De Kidzone (27 december), een clinic voor E- en D-jeugd (27 december), een keepers clinic voor A t/m C-jeugd (27 december) en een Shoot out (28 december).

KidsZone
Donderdag 27 december staat de locatie Sittard geheel in het teken van jeugd. Voor alle aanwezige jeugd is er vermaak in de vorm van de KidsZone en SpelregelQuiz. De Kidszone is voor aanvang van de eerste wedstrijd, dus vanaf 10.30 uur, open! De SpelregelQuiz wordt gehouden in de rust van de wedstrijden. Alle jeugd tot en met 12 jaar heeft deze eerste toernooidag bovendien gratis toegang tot de wedstrijden en voor de B-jeugd is er een speciale toegangsregeling voor teams. Meer info hierover kunt u vinden op website.

Clinic E- en D-jeugd
Aansluitend aan de middagwedstrijden op donderdag 27 december in Sittard is er een handbalclinic voor E- en D-jeugd (geboortejaar 2006 t/m 2003). Deze clinic, onder leiding van Top Handbal Zuid Limburg, is tevens voor vriendjes en vriendinnetjes die kennis willen maken met handbal! De clinic start rond 14.45 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur. Deelname aan de clinic is gratis. Wel dient de jeugd hiervoor ingeschreven te worden ivm het beperkt aantal plaatsen.

Keepersclinic C t/m A-jeugd
Dit jaar vindt er voor het eerst een keepersclinic plaats tijdens de Limburgse Handbal Dagen. Keepers in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar in Sittard op donderdag 27 december van 16.30 uur tot 18.00 uur. Ook jongens en meisjes die (nog) niet keepen zijn welkom! Er zijn geen kosten verbonden aan deze keepersclinic. Inschrijven is verplicht.

Shoot-out en handbalworkshops C-jeugd
Op vrijdag 28 december wordt de voorronde van de Shoot-out in Sittard gehouden. Deze voorronde is onderdeel van leuke en leerzame handbalworkshops ism HandbalSchool Graaf Huyn College. De activiteit vindt plaats voorafgaand aan de wedstrijden, van 9.00-11.00 uur. De shoot-out voorronde is voor jongens en meisjes C-jeugd (geboortejaar 2002 t/m 2000) en kost 5 euro per deelnemer. Deelnemers hebben na afloop van de activiteit gratis toegang tot de middagwedstrijden in Sittard! Denk aan inschrijven. Shoot-out finale
De beste jongens en meisjes van de voorronde mogen naar de finale van de Shoot-out in sporthal Glanerbrook te Geleen. Deze finale van de Shoot-out vindt plaats op zaterdag 29 december tussen de kleine en grote finale van het toernooi! Dit is om ongeveer 18.00 uur. De finalisten mogen gratis alle wedstrijden (dus ook de finale)
op deze laatste toernooidag bezoeken.

Inschrijven
Voor de E/Djeugd-clinic, de keepersclinic en de voorronde van de Shoot-out dient vooraf ingeschreven te worden. Er zijn maar een beperkt aantal plaaten, waarbij de datum van aanmelding bepalend is. Inschrijven kan alleen via het online inschrijfformulier op de website van Ecsplore.

Aanmelden dient per deelnemer individueel te gebeuren. Vul de invulvelden in en klik onderaan het formulier bij ‘selecteer’ de juiste activiteit aan. Klik vervolgens op ‘schrijf in’.
Neem bij vragen contact op via inschrijving@ecsplore.nl,
Sportieve groeten,

Vivian Dijkstra
Combinatiefunctionaris Ecsplore
De jeugdactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

Geef een reactie