Kampioenschapwedstrijd OCI Nitrogen-LIONS 2

Aanstaande zondag in sporthal De Haamen in Beek om 14.30 uur!

Beste handbalvrienden,

Graag willen wij u uitnodigen voor het bijwonen van een bijzonder sportief succes! Het gaat om de wedstrijd en de huldiging van OCI Nitrogen-LIONS 2, KAMPIOEN EERSTE DIVISIE, aanstaande zondag in sporthal De Haamen aan de Haamen in Beek. Aanvang van het duel: 14.30 uur.

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelt in de eerste divisie en is de toegangsdeur tot ‘Tophandbal Zuid-Limburg’. De stichting is voortgekomen uit de drie verenigingen Sittardia, V&L en BFC, die ervoor hebben gekozen om middels samenwerking talenten op te leiden en mogelijkheden te bieden voor topsport. Hetgeen betekent dat het eerste team behoort tot de nationale top en dit seizoen ook uitkwam in zowel de Europa-Cup (3e ronde EHF-Cup) als de Beneluxliga (Final Four). Momenteel deelt OCI-Nitrogen-LIONS 1 met Kras/Volendam de eerste plaats in de play-offs om de nationale titel.

Het resultaat van een gedegen opleiding is dat LIONS 2 de voorbije jaren een prominente rol speelt in de eerste divisie. Het huidige seizoen heeft geleerd dat de progressie van dien aard is dat de concurrentie heeft moeten buigen en het kampioenschap onder leiding van de trainers Guido Janssen en Herman Breuer een feit is. Afgelopen weekeinde in Venlo tegen Loreal kon de vlag in de top! De jonge ploeg van de LIONS kan weliswaar niet promoveren naar de eredivisie, maar het succes is er en geeft alle reden om er uitvoerig bij stil te staan.

Aanstaande zondag kan het thuispubliek en iedereen die betrokken is bij de stichting Tophandbal Zuid-Limburg, dan wel handballiefhebber, de ploeg voor het laatst dit seizoen in actie zien. Het duel begint om 14.30 uur en tegenstander is Ventura. Na afloop zullen de leden van de selectie, de trainers Herman Breuer en Guido Janssen, als ook de begeleiding, in het zonnetje worden gezet door het bestuur van de stichting.

U bent van harte welkom om te delen in het succes van OCI Nitrogen-LIONS 2. Graag tot zondag in Beek!

Het THZL-team

Geef een reactie