Keepersclinic 31 mei in Voerendaal met OCI-LIONS

Voor keepers is het een unieke kans om te leren wat tophandbal is! Donderdag 31 mei is er namelijk een clinic voor handbalkeepers in sporthal De Joffer aan de Goswijnstr. 1 in Voerendaal, waar de plaatselijke handbalclub Gemini gastheer zal zijn. De presentatie is in handen van OCI-LIONS-trainer Herman Breuer en enkele keepers.

“We hopen op net zo’n succes als eind 2010 bij Olympia Bocholtz, waar honderd keepers zich hadden aangemeld, zelfs uit de Euregio. De clinic op 31 mei is bedoeld voor keepers van de C-jeugd en ouder, dus ook senioren,” aldus de internationaal veelgevraagde keeperstrainer van de LIONS. Zo heeft hij tijdens stages al meerdere dames en heren keepers voorbereid op EK’s en WK’s. Hij zal samen met talenten van OCI-LIONS en andere clubs interessante oefeningen aanbieden en uitleg geven over de bijzondere positie van een doelman.

De opzet van de clinic is om het aantal deelnemers in twee groepen te splitsen. De avond bij Gemini duurt van 18.30-21.30 uur. Aanmelden voor de gratis clinic kan vanaf nu via een mail naar Herman Breuer: herman_821@hotmail.com. Vermeld persoonlijke naam, naam vereniging, team en leeftijd.

Met sportieve groeten,

Herman Breuer

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider