Koud he?

4-2-2012
Sjra was deze week weer druk in de weer met handbal…en had een idee voor “kresjt ies Sittard”.

Maandag was er een wedstrijd van de Limburgse selectie “jong” waar Ivar, Bram, Tim, Tim en Peter in geselecteerd zijn. De tweede wedstrijd als team, nu tegen een sterk Duits jeugdteam. De rit naar Vlodrop was bar: de sneeuw maakte van de weg een glibberig ijsbaantje. Iedereen had wat last van filevorming gehad behalve Esther: “File? Er reed helemaal niemand voor me!” De tegenstander was van vergelijkbare grootte behalve de keeper, een reus van een jongen. Met zijn 15 jaar kwam hij al boven de lat uit. Volgens DSM-ers onder ons toeschouwers kon dit niet: hij had eigenlijk een helm moeten dragen. Het verschil tussen een op elkaar ingespeeld team met goede spelers en individueel goede spelers die nog bezig zijn een team te worden was duidelijk. Aan het einde van de drie helften liep het dan ook al heel wat beter met onze “Limburgische auswahl”. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Vandaag zat Sjra weer in de Stadssporthal bij drie wedstrijden te kijken. De D’s waren weer lekker bezig met Niels, Stijn, Audrey en de anderen, ook al stonden ze af en toe nog wat stil. Onze C2-jongens waren ook lekker op dreef…in de tweede helft. Als die jongens meer van díe helften spelen dan winnen ze! Ze komen, net als Sjra, wat langzaam op gang. Sjra wil voorstellen dat de C2 alleen maar tweede helften speelt!
Daarna de C1-jongens even bezig gezien tegen V&L, een erg sterke tegenstander die wederom won.
Sjra heeft bij het weggaan uit de Stadssporthal nog een leuk sponsor idee gekregen. Waarom gaan we niet “kresjt ies Sittard” organiseren? Als je van de uitgang van de Stadssporthal naar de parkeerplaats liep dan mocht je over zo’n leuk ijstrappetje naar beneden glibberen (“schaatsen verplicht”), wat Sjra ook op TV Limburg zag bij Valkenburg. Sjra’s training van vorig jaar wierp vruchten af: hij was het eerst beneden…. Vorig jaar was het dus ook al dus we kunnen het nu ieder jaar doen! Nu nog een leuke frisdrank sponsor vinden…

Geef een reactie