Limburgse selecties kampioen van Nederland!

Gisteren, 1 juni, bij de Nederlandse kampioenschappen voor regioselecties zijn de jongens en meisjes van de “Oud” selecties Nederlands kampioen geworden! Zie voor een uitgebreider verslag¬†dit¬†bericht van de NHV.

De heren hebben wederom een uitstekend toernooi gespeeld en werden relatief eenvoudig kampioen. Van Sittardia zitten Toine Bartholomeus, Bijan Houben, Noud Pustjens, Evert Kooiman, Eligio Pepels, Ricardo Philippen en Stijn Joosten in deze selectie. Rik Elissen van BFC werd tot beste speler van het toernooi gekozen. Heren, van ons allemaal: van harte gefeliciteerd!

Bij de dames was het toernooi spannender maar werd de finale tegen Brabant met 17-11 gewonnen! Van Sittardia is Ellen Janssen bij deze selectie en, als heel erg mooi extraatje, zij werd tot keepster van het toernooi gekozen! Ellen, van ons allemaal: van hart gefeliciteerd!

Natuurlijk willen we als vereniging ook Frank van den Broek, Mark Schlicher, Mijam Stijns en Karin Arndts, de train(st)ers van beide teams hartelijk feliciteren en hier ook bedanken voor hun werk!

 

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider