Steun OCI Nitrogen-LIONS in kruisfinale én op finaledag

Opnieuw is OCI Nitrogen-LIONS erin geslaagd om door te dringen tot de laatste vier van de Limburgse Handbaldagen! Een zeer knappe prestatie na de toernooiwinst van verleden jaar. Vanavond speelt OCI-LIONS in Laco Glanerbrook in Geleen de kruisfinale en wordt bekend of OCI-LIONS morgen, in dezelfde accommodatie, gaat spelen voor de plaatsen één en twee of drie en vier. Surf snel naar www.lhd.nl voor alle informatie over de aanvangstijden en de online kaartverkoop.

Steun OCI-LIONS in de strijd om de beste vier ploegen van de 25e editie van dit sterk bezette toernooi, waarin naast tophandbal ook plaats is voor allerlei jeugdactiviteiten en entertainment! Dat mag u niet missen!

Sterk optreden OCI Nitrogen-LIONS tegen Zaporozhye

In de eerste poulewedstrijd van de Limburgse Handbaldagen trof OCI Nitrogen-LIONS in Geleen ZTR Zaporozhye uit de Oekraïne. Een sterke ploeg die in 2008 in de finale stond van de LHD en deze nipt verloor van Sasja Antwerpen. OCI-LIONS speelde een prima wedstrijd en behaalde een verdiende 22-27 zege. Trainer Gabrie Rietbroek van OCI-LIONS was erg tevreden over het spel en de inzet van zijn ploeg. “De spelers van de Oekraïense ploeg leken én bleken sterker, maar omdat wij in een hoog tempo speelden en veel lef toonden bleven wij uit de handen van de grote zware kerels van Zaporozhye. We openden verrassend sterk en de Oekraïners wisten niet meer waar ze waren.

 

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider