Maak van uw mensen een winnend topteam

Wat moet je team doen om goud te winnen?
Topcoach Bart Looije, die goud won op de OS 2008 met het hockeyteam, en Marion Boons zullen ons de kneepjes van het vak vertellen.
Oud-Olympisch medaillewinnaar Arnold Vanderlyde zal deze avond presenteren.

Tevens zal Harry Lempens, directeur van de Rabobank Westelijke Mijnstreek, een toelichting geven op de ‘innovatieve neus van de Rabobank’ Teckle.

Wat kunt u verwachten?
Een interessante avond met een gevarieerd programma!

Allereerst zal Harry Lempens de bijzondere Teckle-campagne van de Rabobank Westelijke Mijnstreek onder uw aandacht brengen. Teckle is de sparringpartner, financier, verzekeraar en netwerker voor kansrijke starters én volgroeide bedrijven met een briljant idee. Bent u innovatief, wilt u verder doorgroeien, maar mist u hiervoor bepaalde kennis of vermogen, Teckle biedt u, ook in deze moeilijke tijd, de kans om uw droom waar te maken.

Sport en business gaan vaak hand in hand, maken gebruik van dezelfde drijfveren van teams om te komen tot de beste resultaten. Goud winnen willen wij allemaal. Maar waarom wint het ene team die gouden medaille wel en lukt het een ander team niet? Marion Boons geeft u nader inzicht in het vergroten van de effectiviteit van uw medewerkers, waardoor de performance van uw hele organisatie verbetert. Bart Looije legt het accent op het presteren als team. Hoe functioneert een groep mensen en hoe kunt u van deze groep mensen een winnend team maken.

Datum, tijdstip, locatie:
Op maandag 22 oktober a.s. bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek, Markt 5 in Geleen. Uiteraard wordt u ook een hapje en een drankje aangeboden. Het einde van de bijeenkomst is voorzien om 22.30 uur.

Aanmelden:
Dit kan tot 17 oktober a.s. per mail aan Haydee@thzl.eu.
Wilt u een introducé meenemen? Ook uw gast is van harte welkom tijdens deze interessante avond.

Graag tot 22 oktober,

Namens OCI Nitrogen-LIONS en Rabobank Westelijke Mijnstreek

Geef een reactie