Maikel I geïnstalleerd als Sjtadsprins Zitterd

Zaterdag 18 januari is onze Maikel den Dekker geïnstalleerd als Stjadsprins Maikel I.

Prins Maikel I, van ons allemaal: heel hartelijk gefeliciteerd en een mooi jaar toegewenst!

Tijdens het opbrengen in de Schouwburg van Sittard hebben onze heren C1 en H1 een mooie rol gespeeld bij het uitbeelden van de belangrijke rol die Maikel bij ons in H1 als speler en aanvoerder speelt en hoe hij vroeger als “kleine Maikel” met handbal in aanraking kwam. Zondagmiddag hebben we Prins Maikel met een grote delegatie gefeliciteerd in ‘t Forum. De teams waar Maikel in speelt, waar hij trainer/coach van is en waar Gonnie trainer/coach van is waren flink vertegenwoordigd. Ook het bestuur en een aantal betrokken ouders waren aanwezig, waardoor het podium vol stond.

Zondag bij de receptie kwamen we na de Vrunjegróp Eine van Ós, en wij voelen dat ook zo, Maikel is ook “eine van ós”. Net als Gonnie. En zoals we zeiden “Handjbal zit in ós blood, mer vasteloavend met Prins Maikel dut us heel vul good”.

Als vereniging zijn we bijzonder trots dat Maikel Stadsprins is geworden, als eerste prins ooit in de vereniging,  en we wensen hem en zijn moeder Gonnie, vader Rob en vriendin Minouche een hele plezierige tijd toe!

Geef een reactie