Mooi historisch weekeinde in november

Sittardia heeft afgelopen weekeinde weer wat mijlpalen neergezet. Er was veel te doen het afgelopen weekeinde en we kunnen dan ook terugkijken op een weekeinde dat zeker de boeken in gaat!

De heren A waren dit weekeinde vrij van competitie. Maar Gerrit zou Gerrit niet zijn om dit onbenut te laten. Zo werden de jongens samen met hun ouders ‘s middags verwacht in huize Stavast. Niemand wist wat er komen ging maar de opdracht was duidelijk. Goed schoeisel en een smartphone! In groepjes werd eropuit getrokken door de velden van Hillensberg. Heerlijk eten werd er geserveerd na afloop. Maar of dat nog niet alles was verscheen er opeens een Sinterklaas die toch wel verdacht veel leek op begeleider Thei! Wat er toen allemaal gebeurde………

Ook is de “aankleding” van de heren A definitief rond dankzij een aantal mooie giften van sponsoren. Zie voor de foto’s de heren A pagina.

Heren 1 speelde zaterdag de thuiswedstrijd tegen W.H.C. Helaas was deze tegenstander een heel klein maatje te groot en werd de wedstrijd verloren met 3 doelpunten verschil.

Wat de avond echter zo bijzonder maakte was dat het oude heren 3 ook wel “t driede” genoemd weer in de sporthal was na voor sommige oud-leden een jarenlange afwezigheid. Geweldig om deze “oude rotten” weer eens allemaal bij elkaar te zien. Met dank aan Peter Graat die dit weer uitstekend geregeld had.

DSCN1238 reunie H3 22-11-14

 

En dan hadden we natuurlijk nog de ledenvergadering op zondagochtend!

Tijdens deze vergadering is de goedkeuring gegeven aan toetreding tot het bestuur van maar liefst vier nieuwe leden! Ronald Houben, Rein Krikke, Paul de Wever en Vivienne Claessens-Lemmens. Samen met het zittende bestuur en een groot aantal enthousiaste mensen binnen de vereniging zijn de doelen gesteld en zal er alles aan gedaan worden deze tot een goed einde te brengen.

Geef een reactie