Nieuwjaarsborrel 2017

Beste sympathisant, sponsor, vriend, lid van HV Sittardia,

Zoals u wellicht heeft vernomen heeft onze vereniging een sprong genomen in de eerste helft van het handbalseizoen 2016-2017. Daarom willen wij samen met u de 2e competitiehelft gezamenlijk sportief inluiden en u daarom graag uitnodigen op 7 januari a.s. om deel te nemen aan onze nieuwjaarsborrel met ingevuld programma.

De steun van onze trouwe en nieuwe sponsoren heeft er wederom voor gezorgd dat wij als vereniging ons mogen tonen in een uniform wedstrijdtenue. Dit willen wij tijdens deze nieuwjaarsborrel ook aan u tonen door middel van een teampresentatie van ons Heren Senioren 1 team met hun nieuwe wedstrijdkledij. Daarnaast zijn er tal van nieuwe wedstrijdtenues mede mogelijk gemaakt door de diverse sponsoren, welke tevens te aanschouwen zijn in de sporthal.

U zult ontvangen worden in de vertrouwde Stadssporthal onder het genot van een stukje vlaai en kopje koffie waarbij Handbal tijdens deze avond centraal staat. Zo zullen onze Dames Senioren 1 met hun duel tegen LimMid DS1 de avond inluiden. Het nieuwe wedstrijdtenue zal door de voorzitter van Limburg Lions Thieu Kicken aan u worden geïntroduceerd. Tevens zal dit wedstrijdtenue voor de eerste maal gebruikt worden tijdens de wedstrijd tussen ons Heren 1 team tegen WHC uit Den Haag.

Na afloop van deze met handbal gevulde avond is er plaats om met elkaar de wedstrijden, 2016, 2017 én de toekomstplannen te bespreken in de kantine waar aankleding van HV Sittardia de boventoon zal voeren.

Gelieve ontvangen wij van u een aan- of afmelding voor deze avond betreffende het aantal aan te melden personen en onder welke relatienaam wij mogen ontvangen.

Onderstaande programma geeft u een indicatie van het programma, wanneer u bij de teampresentatie van Heren Senioren 1 aanwezig wilt zijn adviseren wij u om 19.30 uur aanwezig te zijn in de kantine van de Stadssporthal.

Programma Nieuwjaarsborrel en sponsoravond 7 januari

19:00                     Inloop Nieuwjaarsborrel met koffie en vlaai

19:15                     Wedstrijd HV Sittardia DS1 – LimMid DS2

19:30 – 19:45     Ontvangst voor Teampresentatie HS1

19:45-20:15        Teampresentatie nieuwe wedstrijdkleding HS1

21:00                     Wedstrijd HV Sittardia HS1 – WHC Den Haag

22:15                     “Leer ons kennen” met een hapje en een drankje

Wij zien u graag verschijnen tijdens onze nieuwjaarsborrel om er samen met u een gezellige maar vooral ook sportieve start van 2017 van te maken.

Met sportieve groet,

HV Sittardia

Nieuwjaarsborrel commissie