Nieuwsbrief OCI-Lions 9 november 2012

Noteert u drie thuisduels in één week

Een Engelse week voor OCI Nitrogen-LIONS? Daar lijkt het haast wel op. Immers de mannen van Gabrie Rietbroek en Maurice Canton komen in twee weekeinden drie keer voor eigen publiek in actie. Te beginnen aanstaande zaterdag om 20.00 uur.

Sinds jaar en dag is E&O een topper in de vaderlandse eredivisie met een mooie erelijst. OCI-LIONS wil graag het verschil maken en de toppositie op de ranglijst handhaven, liefst nog versterken. Het weekeinde erna zijn teams uit de hoogste Luxemburgse divisie te gast. Op zaterdag in Geleen en op zondag in Sittard. Drie fraaie affiches dus! Bent u erbij zaterdag as?

Ondertekenen van contracten

Het bestuur van OCI Nitrogen-LIONS verheugt zich te kunnen mededelen dat net als tijdens de vorige thuiswedstrijd nu zaterdag enkele sponsorcontracten zullen worden getekend. LIONS en TV Limburg werken al enkele seizoenen nauw samen om meer naamsbekenheid te geven aan het tophandbal in de provincie. Gezien het succes van de voorbije jaren wordt de samenwerking gecontinueerd en verlengen vertegenwoordigers van beide partijen zaterdagavond de verbintenis. De naam Castelijn Fashion & Denim, hét adres voor dames- en herenmode, is eveneens al jaren een trouwe partner van OCI-LIONS. De presentatiekleding van de spelersselectie van de hoofdmacht van OCI-LIONS is ook dit seizoen in handen van de Beekse zaak aan de Markt.

Sterk optreden internationals OCI-LIONS

In een competitievrije week mochten Iso Sluijters en Luuk Hoiting van OCI Nitrogen-LIONS het met Oranje opnemen tegen twee nationale topteams: Polen en Zweden. Zoals eigenlijk vooraf verwacht werd, gingen beide wedstrijden verloren. Toch lukte het Oranje om bijna te stunten tegen Olympisch finalist Zweden. Geheel tegen de verwachtingen in werd deze wedstrijd nipt verloren met 31-33. De wedstrijd tegen Polen eindigde in 33-22. Luuk Hoiting mocht tegen Polen zijn debuut maken en Iso Sluijters kreeg in beide wedstrijden de nodige speelminuten.
Marko Pejovic van de LIONS speelde met Montenegro een sensationele wedstrijd tegen topland Duitsland. De ploeg, met Marko Pejovic in de gelederen, won met 27-31.

OCI Nitrogen-LIONS 2 wint ondanks personele problemen

De no. 2 in de eerste divisie, OCI Nitrogen-LIONS 2 moest het zaterdagavond opnemen tegen DSS/Aristos zonder een waslijst aan geblesseerde spelers. Eén van deze geblesseerden was keeper Freek Janssen, waardoor Rudi Schenk de honneurs waarnam. De LIONS waren in de eerste helft door snel spel en een goed spelende Serge Heijnen het team uit Heemskerk de baas. Ruststand 11-22. Na de pauze kwam de thuisploeg echter nog aardig terug, mede door fouten, tijdstraffen en 7-meters aan LIONS-kant. Eindstand 25-34. Voor het wedstrijdverslag kijkt u op www.limburglions.nl. Nu zondag speelt OCI Nitrogen-LIONS 2 weer een thuiswedstrijd in de Haamen in Beek tegen Eurotech/ Bevo 2. De wedstrijd start om 14.30 uur.

Clinic Vlug en Lenig samen met THZL

Omnisportvereniging Vlug en Lenig organiseert in samenwerking met Tophandbal Zuid-Limburg een trainersclinic voor jeugdtrainers op 17 november. Maurice Canton zal een 2 uur durende clinic geven aan trainers en trainsters van de C-jeugd. Het thema van de clinic is “Voorwaarden en voorbereiding om te komen tot een snelle omschakeling van verdediging naar aanval”. De clinic vindt plaats van 9.30 tot 11.30 uur in sporthal Laco Glanerbrook in Geleen.

OCI Nitrogen-LIONS in LHD tegen Chinezen

OCI Nitrogen-LIONS is tijdens de Limburgse Handbaldagen tussen kerst en Nieuwjaar in een zware poule terecht gekomen waarin het team moet strijden tegen het Portugese FC Porto Vitalis, Etoile Sportive du Sahel uit Tunesië en Guangdong uit China. De eerste wedstrijd van de LIONS is tegen het team uit Tunesië op donderdag 27 december om 13.00 uur in Geleen. Daarna spelen de LIONS om 21.00 uur tegen Guangdong in sporthal de Haamen in Beek. Op vrijdag 28 december wordt de laatste poulewedstrijd tegen FC Porto Vitalis om 14.00 uur gespeeld in Sittard.

 

 

Geef een reactie