Nieuwsbrief OCI Lions 13 december 2012

OCI Nitrogen-LIONS wint ruim van Quintus

Na de nipte nederlaag op donderdag tegen Kras/Volendam (28-27), moest OCI Nitrogen-LIONS zaterdagavond alweer aantreden tegen de andere medekoploper, te weten Van der Voort/Quintus. In de derde wedstrijd in een week tijd liet OCI-LIONS meteen merken Quintus niet met de winst naar huis te laten keren. De spelers pakten aan in de dekking en benutten de kansen in de aanval. Quintus moest lijdzaam toezien hoe OCI-LIONS uitliep naar een ongekende en overtuigende 18-4 ruststand. Na de pauze haalde OCI-LIONS hetzelfde niveau niet meer. Er werden technische fouten gemaakt en de dekking was niet meer de onneembare vesting van het eerste half uur. Het werd daarom geen afstraffing, maar toch een dikke overwinning van 32-23. De wedstrijd werd overigens in beeld gebracht door de regionale zenders L1 en TVL.

Fanartikelen onder de kerstboom

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeautje onder de kerstboom voor een fan van OCI Nitrogen-LIONS? Neem dan een kijkje in de webshop (rechterkolom www.limburglions.nl) of koop uw cadeau bij de volgende thuiswedstrijd op 22 december aan de ingang van Laco Glanerbrook in Geleen.

 Steun nominatie vrijwilliger Annette Cosemans

Annette Cosemans-Ritzen, vrijwilliger bij OCI-LIONS, is genomineerd voor de Vrijwilligersprijs van de gemeente Sittard-Geleen. Een manifestatie die plaatsvindt op 4 januari. Bestuur, spelers, trainers en vrijwilligers zijn trots op hun Annette en verzoeken iedereen om haar te steunen middels het uitbrengen van een stem op de website www.vrijwilligersprijs.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden om die avond gratis gast te zijn. Vanuit deze kant feliciteren we Annette van harte met de nominatie!

Zit u bij OCI Nitrogen-LIONS op de eerste rij?

De PR-commissie van OCI- Nitrogen-LIONS is dringend op zoek naar extra ‘handen’. Belangstelling om OCI-LIONS van dichtbij te gaan volgen en mee te werken aan de promotie van tophandbal in Limburg? Bent u die vrijwilliger die makkelijk schrijft en liefst het handbalspel volgt of daarin interesse toont? Meld u vandaag nog aan! De commissie neemt contact met u op en laat u weten hoe u bij OCI-LIONS op de eerste rij kunt gaan zitten. Tot gauw! Stuur een e-mail met telefoonnummer, mailadres en uw motivatie naar secretariaat@tophandbalzuidlimburg.nl.

Thuisduels en LHD

OCI Nitrogen-LIONS 1 speelt op 22 december om 20.00 uur de laatste competitiewedstrijd van dit jaar en wel in Laco Glanerbrook. Ditmaal komt Hercules naar Geleen. Tussen kerst en nieuwjaar verdedigt OCI-LIONS de titel tijdens de Limburgse Handbaldagen in de sporthallen van Sittard, Geleen en Beek. Op het laatste moment is het deelnemersveld nog gewijzigd. Kijk op www.lhd.nl voor het wedstrijdschema, de entreekaarten en een overzicht van de jeugdactiviteiten (shoot-out, jeugdclinics etc.)

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelt op 16 december om 14.30 uur in Sporthal de Haamen in Beek tegen Nieuwegein.

Vanavond wordt om 20.30 uur in Oss de bekerwedstrijd tegen Olympia’89 gespeeld.

 

 

 

 

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider