Nieuwsbrief OCI Lions 14 november 2012

OCI Nitrogen-LIONS 1 verslaat E&O

OCI Nitrogen-LIONS tegen E&O staat gelijk aan een stevige pot handbal vol met spanning. Laat nu net die stevige pot handbal de verdienste zijn van de OCI-LIONS waarmee de wedstrijdwinst werd binnen gehaald! De eerste 10 minuten waren beide teams nog aan elkaar gewaagd, maar het goede verdedigende spel van de OCI-LIONS verdedigers zorgde ervoor dat Huizing en Van Schie uit de wedstrijd werden gespeeld. Met rust was het verschil nog klein (13-8), maar na rust konden de OCI-LIONS uitlopen tot een 28-19 eindstand.

OCI Nitrogen-LIONS 2 wint op wilskracht van reserves Bevo

Het team van OCI Nitrogen-LIONS 2 speelde afgelopen zondag thuis tegen Eurotech Bevo 2 met nog meer geblesseerde spelers dan de week ervoor. Op de ranglijst staat OCI-LIONS 2 op de eerste plaats en Bevo bekleedt de laatste plaats, maar dit uitte zich niet in een krachtverschil op het veld. De wedstrijd ging gelijk op, en vooral het karakter om voor elke bal te knokken en daarmee het gemis van de vaste krachten te compenseren, sierde de OCI-LIONS spelers. Er werd gerust met 14-12. Na rust liet Joris Baart van zich spreken door de ene na de andere bal achter de Bevo keepers te schieten. Eindstand 30-23.

OCI Nitrogen-LIONS gaat verder met Castelijn Fashion & Denim en TVLimburg

Castelijn Fashion & Denim draagt al jaren het handbal uit de regio een warm hart toe door de selectie van de OCI Nitrogen-LIONS elk jaar in het nieuw te steken en daardoor representatief voor de dag te laten komen. Ook dit jaar is Castelijn Fashion & Denim weer een trouwe partner van OCI-LIONS.

TV Limburg is ook al enkele jaren nauw betrokken bij het tophandbal en verlengde afgelopen zaterdag de samenwerking met OCI-LIONS. TV Limburg werkt nauw samen met OCI-LIONS met als doel de naamsbekendheid te verhogen van het tophandbal in Limburg. Om dat doel te bereiken wordt door TVLimburg de nodige aandacht gegeven aan elke wedstrijd van OCI-LIONS.

Programma

Op zaterdag 17 en zondag 18 november a.s. staan namelijk twee wedstrijden voor de Beneluxliga op het programma. Zaterdag speelt OCI-LIONS in Laco Glanerbrook tegen HB Dideleng uit het Luxemburgse Dudelange. Eén dag later staat in de Stadssporthal van Sittard de wedstrijd tegen HB Kaerjeng uit Bascharage, eveneens Luxemburg, op het programma.

De volgende competitiewedstrijd voor OCI-LIONS 1 is op 8 december tegen Van der Voort/Quintus om 20.00 uur in Glanerbrook.

OCI-LIONS 2 speelt op 2 december een thuiswedstrijd en wel om 14.00 uur in de Haamen tegen Tachos.

 

 

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider