Nieuwsbrief OCI Lions 4 februari 2013

Handbaltopper dinsdag 20.00 uur!
Morgen, dinsdag 5 februari om 20.00 uur, staat de kraker tussen OCI Nitrogen-LIONS en Kras/Volendam op het programma. Het is een inhaalduel in de eredivisie mannen. Volendam is de huidige koploper met 25 punten uit 15 wedstrijden. Tweede op de ranglijst staat Aalsmeer (17 wedstrijden, 24 punten). OCI-LIONS heeft net als Volendam 15 wedstrijden gespeeld en 23 punten. Bij winst van de thuisclub kan het de koppositie veroveren, omdat het een beter doelsaldo heeft dan kampioen Volendam.

OCI-LIONS contra Kras/Volendam is de reprise van de finale om de landstitel de voorbije twee seizoenen. Voor twee spelers is de confrontatie van dinsdagavond heel bijzonder. Immers de broers Roel en Jasper Adams spelen dit seizoen voor het eerst officieel tegen elkaar, maar hebben andere belangen. Jasper verdedigt de kleuren van Volendam en Roel is sinds dit seizoen speler bij OCI-LIONS. De eerste ontmoeting tussen beiden dit seizoen eindigde nipt in Jaspers voordeel (28-27). Is het nu de beurt aan Roel en zijn teammaats? Bekijk het met eigen ogen, moedig OCI-LIONS aan en bezoek Laco Glanerbrook in Geleen!

Twee nederlagen in BeNeLuxliga
Afgelopen weekeinde was OCI Nitrogen-LIONS te gast in Luxemburg voor het spelen van twee duels in de BeNeLuxliga. Zowel zaterdag als zondag werd verloren met 28-26 van respectievelijk HB Dudelange en HB Kaerjeng. Hierdoor is de ploeg uitgeschakeld voor deelname aan de Final Four. Kijk voor meer informatie op www.limburglions.nl. Alle ogen bij OCI-LIONS zijn nu gericht op het slot van de reguliere competitie en de aanstaande play-offs om het kampioenschap van Nederland.

Geef een reactie