Nieuwsbrief OCI/Lions 12 februari

OCI Nitrogen-LIONS 1 kan slechte eerst helft niet goedmaken

Na de vele loftuitingen over de sterke wedstrijd tegen Kras/Volendam kon het team van OCI Nitrogen-LIONS 1 dit niveau niet doortrekken naar de wedstrijd tegen Pals Groep/ E&O. Het team miste tijdens de laatste wedstrijden al de nodige spelers en daar kwam in de wedstrijd tegen E&O Martijn Rietbroek nog bij. Tegen E&O werden vooral, de tegen Volendam wel aanwezige, snelheid en agressie gemist. In de eerste helft werden teveel fouten gemaakt waardoor het team telkens in de achtervolging moest. Bij rust leidde E&O met maar liefst 7 doelpunten verschil (15-8). In de tweede helft startte OCI-LIONS 1 aan een opmars, met Luc en Ivo Steins voorop in de strijd. Het team kon nog terugkomen tot 22-22, maar de slotfase werd in het voordeel van E&O beslist. Eindstand: 26-23.

Programma

De laatste competitiewedstrijd van OCI Nitrogen-LIONS 1, vóór de start van de play-offs, wordt gespeeld op zaterdag 16 februari in Glanerbrook tegen AHV Swift. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Bij winst heeft OCI-LIONS 1 nog kans om te stijgen naar de 2de plek op de ranglijst.

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelt op zondag 17 februari om 14.30 uur in de Haamen tegen Hellas.

In het kader van de nationale beker spelen beide teams van OCI Nitrogen-LIONS voor een plek in de kwartfinales. OCI-LIONS 1 speelt uit tegen de reserves van Quintus op dinsdag 19 februari om 20.30 uur. OCI-LIONS 2 speelt thuis tegen Quintus 1 op donderdag 21 februari om 20.00 uur in Glanerbrook.

 

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider