Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 12 september 2012

OCI Nitrogen-LIONS 1 sleept eerste punt binnen

Zaterdagavond reisden de spelers van OCI Nitrogen-LIONS 1 af naar Kwintsheul om het op te nemen tegen Van der Voort/Quintus. Van der Voort/Quintus is altijd een lastige tegenstander en ook zaterdag gold dat de wedstrijd beide kanten op kon. Het spel ging in de eerste helft grotendeels gelijk op, waarbij OCI Nitrogen-LIONS met rust net efficiënter bleek in de afronding (13-15). Na de pauze werd de wedstrijd een herhaling van de eerste helft. Niet het mooiste handbal, maar toch spannend door een hectische slotfase waarin nauwelijks werd gescoord. Eindstand 25-25.
Voor het wedstrijdverslag en videobeelden van de wedstrijd kijk op www.limburglions.nl.

OCI Nitrogen-LIONS 2 begint met winst
Voor OCI Nitrogen-LIONS 2 begon afgelopen weekend de competitie in de eerste divisie met een uitwedstrijd tegen Nieuwegein. Na een goede voorbereiding liet OCI Nitrogen-LIONS 2 zien ook klaar te zijn voor de competitie. Vanaf de eerste minuut nam LIONS 2 een voorsprong, waardoor de coach van Nieuwegein al na 5 minuten moest ingrijpen bij 0-4. Nieuwegein kon OCI Nitrogen-LIONS 2 daarna beter weerstand bieden (10-14 met rust). Na rust speelde OCI Nitrogen-LIONS 2 geconcentreerd en met snelle en mooie combinaties werd de tegenstander op de knieën gebracht. De overtuigende eindstand was 18-32. Op www.limburglions.nl leest u het volledige wedstrijdverslag.

Chinese ploeg Guangong zorgt voor primeur op de LHD
Voor het eerst in de historie zal een Chinees team op de Limburgse Handbal Dagen actief zijn. Guangdong Men’s Handball Team is de derde Aziatische deelnemer. Guangdong eindigde vorig jaar als derde in de Chinese competitie. De 25ste jubileumeditie van de Limburgse Handbal Dagen vindt plaats op 27, 28 en 29 december 2012.

Wedstrijdprogramma
Zaterdag 15 september neemt OCI Nitrogen-LIONS 1 het in Geleen op tegen Kremer/Hurry Up. De wedstrijd start om 20.45 uur. Voorafgaand om 19.00 uur ontmoet OCI Nitrogen-LIONS 2 in Glanerbrook in de eerste thuiswedstrijd Achilles.

Activiteiten bij Castelijn Fashion & Denim
OCI-LIONS biedt haar sponsors de gelegenheid om actueel nieuws op te nemen in deze nieuwsbrief. Castelijn Fashion & Denim laat de lezers van de nieuwsbrief weten dat morgen, donderdag 13 september (19.30 uur), de collectie-presentatie van Dyanne Beekman plaatsvindt in de zaak aan Markt 71 in Beek. Reserveren is gewenst: tel. 046-4202050. Eerder die middag, van 15.00-18.00 uur, is er bij Castelijn een ‘meet & greet’ met profwielrenner Rob Ruijgh uit Sibbe.

Het THZL-team

Geef een reactie