Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 14 mei 2012

Weer winst voor OCI Nitrogen-LIONS tegen BEVO

Op de avond dat de dames van V&L promoveerden (!) naar de eredivisie, is OCI Nitrogen-LIONS er opnieuw in geslaagd om Eurotech/BEVO te verslaan. Ditmaal in Panningen en wel met 23-26. Nadat het eerder al tweemaal te sterk was in Geleen. Het duel van afgelopen zaterdag was voor Eurotech/BEVO van belang om een plaats te veroveren in de Beneluxliga, waartoe de beste vier van Nederland worden toegelaten. Tevens was het de laatste thuiswedstrijd voor handbalicoon Ron Klemann. BEVO kwam sterk uit de startblokken, daarentegen miste OCI Nitrogen-LIONS de scherpte. Ruststand 11-8. In de tweede helft toonde OCI Nitrogen-LIONS wel de gewenste felheid waardoor de stand snel gelijk werd getrokken. Het speltempo werd opgekrikt wat leidde tot enkele mooie acties en vrije doelpogingen aan de cirkel. Voor het volledige verslag klik hier. Voor het Rabobank Handbaljournaal kijk hier.

Pinkstermaandag finale in Laco Glanerbrook

De finale tussen OCI Nitrogen-LIONS en Kras/Volendam begint in Volendam op zaterdag 26 mei. Pinkstermaandag treffen beide ploegen elkaar in Laco Glanerbrook aan de Kummenaedestraat in Geleen. Aanvang: 14.30 uur. Mocht een derde en beslissende duel nodig zijn, dan wordt er op zaterdag 2 juni wederom in Volendam gespeeld.

Kaarten online en in voorverkoop

U kunt nu al kaarten bestellen voor de finalewedstrijd in Geleen op Pinkstermaandag om 14.30 uur. Stuur een e-mail naar voorverkooplions@thzl.eu. Vermeld uw naam, mailadres, telefoon/gsm-nummer en het aantal kaarten voor volwassenen (12 euro per stuk) en jeugd t/m 16 jaar (6 euro per stuk). Gereserveerde kaarten voor Pinkstermaandag kunnen al nu zaterdag worden afgehaald vóór aanvang van het thuisduel tegen Palsgroep/E&O (aanvang: 20.00 uur). Tevens start een dezer dagen ook bij een viertal winkeladressen in de regio de voorverkoop. Voor het startsein en de adressen van deze voorverkoop kunt u kijken op www.limburglions.nl. Indien kaarten voorradig zijn worden deze nog verkocht aan de dagkassa op Pinkstermaandag.

Twitter mee en win een mega Chocotelegram!

In samenwerking met Harry en Hélène Timmers van het bedrijf Chocotelegram/Tasty Present in Limbricht, houdt OCI Nitrogen-LIONS een leuke Twitter-actie ter promotie van de finalewedstrijd op Pinkstermaandag in Laco Glanerbrook in Geleen! Het leukste Twitterbericht wordt beloond! Maak kans op een mega Chocotelegram (de smakelijke prijs voor de ‘man of the match’ tijdens elk thuisduel van OCI-LIONS!) en kom de prijs tijdens de finale zelf afhalen. Twitter exact de volgende tekst en vul de tekst aan: Ik steun @LimburgLions op 28 mei in #Geleen en win graag het @Chocotelegram, omdat……

Prijs Wijnen Sportief Fietsen voor beste speler

Komende zaterdag is in Geleen de laatste play-offwedstrijd, voordat op 26 mei de finale begint. OCI Nitrogen-LIONS speelt zaterdagavond om 20.00 uur in Glanerbrook tegen Palsgroep/E&O. Tijdens de time-outs (mogelijk gemaakt door Castelijn Fashion & Denim in Beek) en in de pauze zijn er optredens van danssport- en vrijetijdscentrum Clara Lamar uit Sittard! Na afloop is er een bijzondere huldiging. De winnaar van het klassement ‘beste speler OCI-LIONS van het seizoen 2011-2012’ ontvangt van Wijnen Sportief Fietsen aan de Mauritslaan in Geleen een fraai sportmodel. Het gaat om de speler die het meest in aanmerking kwam voor de dagprijs: ‘man of the match’ en het Chocotelegram heeft ontvangen. Voorgaande twee seizoenen stelde Roger Wijnen een sportfiets beschikbaar aan Alan van de Wall en Rudi Schenk. Wie wordt hun opvolger?

Wie neemt buitenkeuken Weber mee?

Na afloop van het duel OCI-LIONS-Palsgroep/E&O is er zaterdag nog een fraaie ontknoping. Wie wordt winnaar van de buitenkeuken van Weber? Zoals u weet houdt OCI-LIONS tijdens elk duel in Glanerbrook een loterij, dus ook zaterdag as. De dagprijs is een cap van de club plus een catalogus en DVD van topkok Ron Blaauw. Heeft u nog loten thuis van eerdere wedstrijden? Neem ze allemaal mee, want met dat lot maakt u zaterdag kans op de buitenkeuken van Weber (Spirit E320 Premium) ter waarde van 799 euro! Bekijk het model via www.weberstephen.com.

Keepersclinic 31 mei

Voor keepers is het een unieke kans om te leren wat tophandbal is! Donderdag 31 mei is er namelijk een clinic voor handbalkeepers in sporthal De Joffer aan de Goswijnstr. 1 in Voerendaal, waar de plaatselijke handbalclub Gemini gastheer zal zijn. De presentatie is in handen van OCI-LIONS-trainer Herman Breuer en enkele keepers. De opzet van de clinic is om het aantal deelnemers in twee groepen te splitsen. De avond bij Gemini duurt van 18.30-21.30 uur. Aanmelden voor de gratis clinic kan via een mail naar Herman Breuer: herman_821@hotmail.com. Vermeld persoonlijke naam, naam vereniging, team en leeftijd.

Felicitaties voor talenten met kampioenschap

Afgelopen zaterdag is de nieuwe lichting talenten (1998-1999) van de afdeling Limburg Nederlands kampioen geworden. Na een zware toernooidag trokken de Limburgers aan het eind van de dag de titel naar zich toe. Dit deden ze door in de beslissende wedstrijd Zuid-Holland met 22-16 te verslaan. Dertien van de 19 spelers zijn afkomstig van Sittardia, BFC en V&L. De titel is een compliment voor spelers en begeleiders van de clubs!

OCI Nitrogen Lions 2 oefent

OCI Nitrogen-LIONS 2 heeft vrijdag jl. de oefenwedstrijd tegen V&L, kampioen van de hoofdklasse B, met 35-27 winst afgesloten. Komend weekeinde is de ploeg van de partij tijdens het sterk bezette Bruurstoernooi bij Eurotech/BEVO.


Het THZL-team

Geef een reactie