Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 22 mei 2012

Bezoekers in blauw en wit en met veel kabaal!

Spelers van OCI Nitrogen-LIONS hopen tijdens de tweede finalewedstrijd (‘best of three’) op Pinkstermaandag (14.30 uur) in Laco Glanerbrook in Geleen op massale steun! Zij verzoeken iedereen die de ploeg een warm hart toedraagt te komen in de kleuren blauw en wit. Aanvoerder Tim Mullens ziet het beeld van de finale in Laco Glanerbrook al voor zich: “60 Minuten lang een storm aan lawaai met toeters en trommels. Een enthousiast publiek in de kleuren blauw en wit met mooie vlaggen en vaandels. Kortom, voor ons een 8e man!”

Kom tijdig en houd rekening met drukte auto’s

Pinkstermaandag wordt geadviseerd tijdig een plaats te zoeken in de sporthal van Laco Glanerbrook. Zitplaatsen zijn niet genummerd. Daarbij wordt er een grote drukte verwacht op de parkeerplaats gelet op een ander evenement in de ijshal van Glanerbrook. Wellicht dat u het beste kunt uitwijken naar aangrenzende straten rondom het sportcentrum.

Deze week voorverkoop kaarten en eventueel aan dagkassa

Reserveren van finalekaarten voor Pinkstermaandag kan tot en met zaterdag as. 23.00 uur online: voorverkooplions@thzl.eu. Vermeld uw persoonsgegevens plus het aantal volwassenen- en jeugdkaarten. Daarnaast zijn tot zaterdag 15.00 uur vier voorverkoopadressen open: Slagerij Renkens in Sittard (Stationstr. 3), Castelijn Fashion & Denim in Beek (Markt 71), Sportshop Schmetz in Geleen (Rijksweg Centrum 71) en Beaumont Groente & Fruit in Neerbeek (Laurentiusstr. 15). Kaarten kosten 12 en 6 euro (t/m 16 jr.). Indien er nog kaarten zijn, worden deze verkocht aan de dagkassa. De kassa gaat op Pinkstermaandag om 13.00 uur open. Bij reservering uw mail svp aan de kassa tonen.

Twitter-actie: prijs mega Chocotelegram

Twitter exact de volgende tekstregel en vul de tekst aan: Ik steun @LimburgLions op 28 mei in #Geleen en win graag het @Chocotelegram, omdat…… Zo maakt u kans op een mega Chocotelegram, beschikbaar gesteld door Harry en Helene Timmers!

Tot en met donderdag aanmelden busreis

Wie steunt zaterdag as. de mannen van OCI Nitrogen-LIONS in de eerste finalewedstrijd en gaat met de bus mee naar Volendam? U kunt zich tot en met vrijdag as. 12.00 uur per e-mail aanmelden: voorverkooplions@thzl.eu onder vermelding van “busreis 26 mei”. Vermeld aantal volwassenen en jeugd t/m 16 jr. Verzamelen op parkeerplaats Laco Glanerbrook in Geleen om 15.30 uur, vertrek uiterlijk 16.00 uur. Gelieve in de bus contant en gepast te betalen. U wordt vriendelijk verzocht zich te kleden in de kleuren blauw en wit. Toeters, trommels en andere instrumenten graag meenemen om OCI Nitrogen-LIONS te steunen!

Verlies laatste play-offduel, derde plaats 2e team en NK

Afgelopen weekeinde kwamen beide teams van OCI Nitrogen-LIONS in actie. De hoofdmacht probeerde in eigen huis tegen Palsgroep/E&O zonder kleerscheuren uit de strijd te komen. Er werd aan beide kanten stevig aangepakt. E&O had een licht voordeel en ging dan ook met 16-18 rusten.
E&O nam in de tweede helft het initiatief en liep uit op OCI Nitrogen-LIONS. Bij LIONS werden in deze fase nogal wat kansen gemist, maar het team kon na een achterstand terugkomen. In een bloedstollende slotperiode trok OCI Nitrogen-LIONS de stand gelijk (28-28). In de laatste 6 minuten van de wedstrijd liep de spanning hoog op. Bij 32-32 werd een time-out aangevraagd, waarbij in de laatste minuut na de hervatting E&O scoorde. Eindstand: 32-33. Voor foto’s van het duel door Leo Remmel klik hier. Voor videobeelden, montage Shandri Gierman, klik hier.

OCI Nitrogen-LIONS 2 was te gast op het Bruurstoernooi van Eurotech/BEVO. Na verlies in de kruisfinale van eredivisieploeg Swift Arnhem (13-20), werd het team derde. Het versloeg in Panningen Quintus met 17-12.

Nogal wat jeugdspelers van Sittardia, V&L en BFC streden op zaterdag tijdens het NK voor afdelingsteam ‘oud’. Limburg werd, net als een week eerder bij de jongste categorie , erste. “Een groot compliment voor de jeugdtrainers van de drie clubs,” zo omschreef technisch manager Gerrit Stavast van THZL beide prestaties.

Prijs Wijnen Sportief Fietsen Geleen voor Luuk Hoiting

Afgelopen seizoen ontving hij vier keer de prijs van ‘man of the match’ en daarmee het Chocotelegram. Beschikbaar gesteld door Harry en Hélène Timmers. Doelman Luuk Hoiting van OCI Nitrogen-LIONS was tevens de beste speler in het eindklassement van ‘man of the match’. Zaterdag kreeg hij na afloop de hoofdprijs, zij het nu nog symbolisch. Binnenkort is hij te zien op een fraaie sportfiets, geschonken door Wijnen Sportief Fietsen aan de Mauritslaan in Geleen. Alan van de Wall en Rudi Schenk gingen hem de voorbije twee seizoenen al voor.

Buitenkeuken Weber Stephen verloot

Zaterdag vond voor de laatste maal de trekking plaats van de loterij van OCI Nitrogen-LIONS. De voorbije maanden was er tijdens elke thuiswedstrijd een dagwinnaar. Voor hem of haar was er een LIONS-cap en een catalogus en kookboek van chefkok Ron Blaauw. Laatste twee werden beschikbaar gesteld door de firma Weber Stephen. Deze laatste pakte zaterdag groots uit met een buitenkeuken ter waarde van 799 euro. Het winnende lot was in handen van Theo Hinssen, die de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen.


Het THZL-team

Geef een reactie