Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 25 september 2012

OCI Nitrogen-LIONS 1 beleeft succesvol weekend in België

In het kader van de Beneluxliga speelde OCI Nitrogen-LIONS in poule A tegen Initia Hasselt en Sasja uit Antwerpen. De eerste wedstrijd tegen Sasja werd door OCI Nitrogen-LIONS winnend afgesloten met 22-26. De tweede wedstrijd tegen Initia Hasselt resulteerde in een gelijkspel van 26-26. De wedstrijd tegen Sasja was geen goede wedstrijd, waarbij LIONS niet het niveau kon halen en zich teveel aanpaste aan het tempo van Sasja. Het duel tegen Hasselt was van een ander niveau, waarbij beide teams zich aan elkaar optrokken. Gerust werd met één doelpunt achterstand: 17-16. Na rust was het ondanks een korte dip een spannende wedstrijd, waarin er van beide kanten gescoord werd. De  2-minutentijdstraffen voor Hasselt werden door OCI Nitrogen-LIONS telkens goed benut om Initia Hasselt bij te benen. Voor de wedstrijdverslagen kijkt u op www.limburglions.nl.

OCI Nitrogen-LIONS 2 wint op de valreep van White Demons

In de sporthal van Berkel-Enschot mag niet met hars worden gespeeld en daarom werd hier door OCI-LIONS 2 tijdens de trainingen goed naar toe gewerkt. De wedstrijd zelf ging in de eerste minuten gelijk op, waarna White Demons uitliep op OCI Nitrogen-LIONS 2. Met rust keek LIONS dan ook voor het eerst dit seizoen tegen een achterstand aan (16-12). Na rust liet OCI Nitrogen-LIONS 2 zien niet zonder punten te willen vertrekken uit Noord-Brabant. Na 6 minuten kwam LIONS al langszij. Met 1 minuut op de klok stond 28-28 op het scorebord, waarna Yannick Gerono met een gelukje het winnende doelpunt kon maken voor OCI Nitrogen-LIONS.
Klik hier voor het volledige wedstrijdverslag op www.limburglions.nl.

Bekerloting 10 oktober

OCI Nitrogen-LIONS 2 heeft in de eerste bekerronde geloot tegen Rapiditas uit Weert. In sporthal aan de Bever probeert LIONS 2 op woensdag 10 oktober om 20.00 uur de volgende ronde van het bekertoernooi te bereiken.

Programma

Zaterdag 20 oktober om 19.00 uur speelt OCI Nitrogen-LIONS 1 de thuiswedstrijd in Glanerbrook tegen Eurotech/Bevo. Eerder in die maand speelt LIONS een uitwedstrijd op 6 oktober tegen Hercules en reizen ze naar Estland af voor de Challenge Cup, die plaatsvindt van 12 t/m 14 oktober. Naast Põlva Serviti neemt OCI Nitrogen-LIONS het dat weekend op tegen Initia Hasselt uit België en Mavrommatis Ayiou Pavloueen uit Cyprus.

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelt de volgende thuiswedstrijd op 29 september in Sporthal de Haamen tegen Handbal Venlo. Deze wedstrijd start om 14.30 uur.

Tot slot vermelden we enkele wijzigingen. Het Beneluxliga-weekend in Luxemburg op 2 en 3 maart wordt 2 en 3 februari. Hierdoor wordt de uitwedstrijd van LIONS 1 tegen E&O verplaatst naar carnavalszaterdag 9 februari en de thuiswedstrijd tegen Swift wordt gespeeld op 16 februari (20.00 uur).

Het THZL-team

Geef een reactie