Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 26 maart 2012

3e Wedstrijd in play-offs opnieuw prooi voor OCI-LIONS
OCI Nitrogen-LIONS is na drie wedstrijden in de play-offs nog ongeslagen. Zaterdag werd winst behaald in Kwintsheul tegen Van der Voort/Quintus (20-25). Er werd een stevige partij handbal op het veld vertoond. OCI Nitrogen-LIONS speelde verdedigend goed onder aanvoering van een sterke Marko Pejovic. Bij rust werden maar zeven doelpunten geïncasseerd. Zelf scoorde LIONS 13 keer. Na rust werd de voorsprong uitgebouwd, maar probeerde Quintus toch met hard verdedigen het spel in evenwicht te houden. Met een voorsprong van 5 doelpunten werd de wedstrijd afgesloten. Nu zaterdag is in Geleen, Laco Glanerbrook, de derby tegen Bevo. Aanvang: 20.00 uur.
Klik hier voor het volledige wedstrijdverslag en hier voor beelden van de wedstrijd.

Feest voor kampioen OCI-LIONS 2

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelde zondag de laatste wedstrijd van het seizoen, waarin het kampioenschap in de eerste divisie werd gerealiseerd. Na afloop een staande receptie en volop feest! In De Haamen moest ook Ventura buigen voor het spel van de LIONS. De ploeg laadde zich nog één keer op om een goede pot te spelen. Na de 16-7 ruststand werd het spel aan de kant van de thuisploeg wat slordig, maar LIONS was overtuigend genoeg om de tegenstander op afstand te houden: 30-22. De trainers Herman Breuer en Guido Janssen waren na afloop trots op hun mannen en spraken met lof over hun team. “Ze hebben het seizoen heel volwassen gespeeld en technisch verzorgd handbal laten zien,” aldus Guido Janssen, die stopt bij de LIONS. Herman Breuer: “Het feit dat deze ploeg veel traint en dat vaak samen met het eerste team van de LIONS heeft zich uitbetaald. Daarnaast is er steeds een sterke wil om te winnen!” Voor het volledige wedstrijdverslag klik hier.

Galerij der kampioenen

In deze periode worden de prijzen vergeven. De redactie van de website www.limburglions.nl stelt Sittardia, V&L en BFC in de gelegenheid om hun jeugdteams die kampioen zijn aan te melden en met foto te publiceren. Daarnaast worden de kampioenen in staat gesteld om voor aanvang van het play-offduel van zaterdag tegen Bevo zich aan het publiek te presenteren. Aanmelden dient te gebeuren via: secretariaat@tophandbalzuidlimburg.nl

V&L zondag kampioen?

In deze nieuwsbrief aandacht voor de slotronde in de hoofdklasse B, waarin de samenwerkingspartners Sittardia, V&L en BFC uitkomen. Aanstaande zondag ontvangt Sittardia in de Stadssporthal in Sittard buur V&L. Het belang van de wedstrijd is groot, omdat de Geleense club nog kans maakt op de titel. Zelf zal het dan moeten winnen en dient koploper MHV’81 het duel tegen Houten te verliezen. De derby Sittardia-V&L begint zondag om 13.30 uur. BFC speelt zaterdag as. om 21.00 uur in Zoetermeer tegen Gemini.

Speelschema OCI Nitrogen-LIONS
Op 31 maart speelt OCI Nitrogen-LIONS in de play-offs tegen BEVO. Het duel in sporthal Laco Glanerbrook in Geleen begint om 20.00 uur. Op 14 april worden de play-offs vervolgd met voor OCI Nitrogen-LIONS de uitwedstrijd tegen E&O.

Het THZL-team

Geef een reactie