Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 28 augustus 2012

Competitie kan beginnen

Aanstaande zaterdag begint voor de ploeg van Gabrie Rietbroek en Maurice Canton de competitie in de eredivisie. De voorbije weken heeft de complete technische staf toegewerkt naar de competitiestart. De selectie kent een aantal wijzigingen. Zo is de ploeg versterkt met Roel Adams en Iso Sluijters. Zaterdag begint OCI Nitrogen-LIONS in eigen huis, Laco Glanerbrook in Geleen, om 20.45 uur. Tegenstander is Fiqas/Aalsmeer.

OCI Nitrogen-LIONS verloor tegen Bocholt

Donderdagavond 23 augustus jl. stonden de teampresentatie en de oefenwedstrijd tegen Achilles Bocholt op het programma. Het publiek kon kennismaken met de selecties en de staf van OCI Nitrogen-LIONS 1 en 2. De wedstrijd tegen Achilles Bocholt betekende een ontmoeting tussen oude bekenden, zoals die tussen de coaches Gabrie en Pim Rietbroek, en tegen de oud-spelers Andreas Kittel en Jordy Cremers. De wedstrijd ging gelijk op tot aan de 14de minuut. Toen sloeg Bocholt een gat van 4 doelpunten. OCI Nitrogen-LIONS probeerde dit gat te verkleinen, maar desondanks begonnen de teams aan de rust met een stand van 16-19.
Na rust pakte Bocholt het spel van de eerste helft makkelijk op, terwijl de spelers van OCI Nitrogen-LIONS moeite hadden elkaar te vinden. Het spel werd daardoor rommelig en kansen bleven onbenut. Bocholt kon vertrouwen op een goede doelman, die mede verantwoordelijk was voor de ruime zege van 26-33. Voor het wedstrijdverslag kijk op www.limburglions.nl.

Het THZL-team

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider