Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 5 oktober 2012

Martijn Meijer gekozen tot beste rechterhoekspeler

Afgelopen weekend werd door OCI Nitrogen-LIONS 1 een wedstrijd om de Supercup gespeeld. Dit betekende dat er geen wedstrijd werd gespeeld in competitieverband. Tijdens de wedstrijd om de Supercup werden de beste spelers op de diverse posities van het afgelopen seizoen bekendgemaakt. OCI Nitrogen-LIONS 1 was door het goede spel van het afgelopen seizoen op diverse posities door een kandidaat vertegenwoordigd. Uiteindelijk werd Martijn Meijer beloond voor zijn spel in het afgelopen seizoen, waarin hij zelfs werd opgeroepen voor Oranje.


OCI Nitrogen-LIONS 2 wint van Handbal Venlo

In sporthal De Haamen in Beek wist OCI Nitrogen-LIONS 2 afgelopen zondag de 4de overwinning van het seizoen te boeken. Dit keer was de prooi de handbalclub uit Venlo, die eerder nog door het leven ging als Loreal. Vanaf het begin van de wedstrijd nam LIONS het heft in handen en kwam daardoor al snel aan de leiding. Met snelle breaks en verzorgd handbal werd vanuit een ruime ruststand van 15-5 naar een eindstand van 34-17 toegewerkt. OCI Nitrogen-LIONS 2 voert de ranglijst van de eerste divisie aan op basis van het doelsaldo. Het team heeft, net zoals Tachos en Aalsmeer 2, de maximale score uit de eerste 4 wedstrijden gehaald.  Voor het wedstrijdverslag kijkt u op www.limburglions.nl.

Bus OCI Nitrogen kleurt Limburgse landschap
Vanaf 20 oktober rijdt de bus van OCI Nitrogen-LIONS weer door de regio Sittard. Voor sponsors is het mogelijk om reclame te maken via deze bus die, geheel opgesierd in de OCI Nitrogen-LIONS kleuren, zeker zal opvallen. Het logo van bedrijven kan in de vorm van een handbal op de bus terecht komen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website of contact opnemen met de betrokkenen. Kijk op www.limburglions.nl.

Programma

Nu zaterdag gaat OCI Nitrogen-LIONS 1 op bezoek bij Hercules in Den Haag. Zaterdag 20 oktober om 19.00 uur speelt OCI Nitrogen-LIONS 1 een thuiswedstrijd in Glanerbrook tegen provinciegenoot Eurotech/Bevo. Eerder in deze maand speelt het team op 6 oktober een uitwedstrijd tegen Hercules.

Volgend weekend, 12 t/m 14 oktober, is OCI Nitrogen-LIONS te gast in Estland voor de Challenge Cup. Naast thuisploeg PõlvaServiti neemt OCI Nitrogen-LIONS het in dat weekend op tegen Initia Hasselt uit België en Mavrommatis Ayiou Pavloueen uit Cyprus.

OCI Nitrogen-LIONS 2 speelt komende zondag 7 oktober een uitwedstrijd tegen DIOS. Op 14 oktober spelen de heren van LIONS 2 een thuiswedstrijd in de Haamen in Beek tegen Quintus 2. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur.

Het THZL-team

Geef een reactie