Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS 8 mei 2012

OCI Nitrogen-LIONS wéér in finale!

Net als vorig jaar speelt OCI Nitrogen-LIONS de finale om het landskampioenschap. Tegenstander in een ‘best of three’ is wederom regerend titelhouder Kras/Volendam. OCI-LIONS is verzekerd van de eindstrijd door zondag te winnen van v.d. Voort/Quintus en de nederlaag van naaste belager Kremer/Hurry Up. De data van de finalewedstrijden zijn 26 en 28 mei en 3 juni. Aanvangstijden zijn nog niet bekend. De nummer één van de play-offs, momenteel Kras/Volendam, heeft straks het recht om te bepalen of het begint met een thuis- of uitwedstrijd.

Eenvoudige winst op v.d. Voort/Quintus

Op dezelfde speelvloer waar eerder in de middag de dames van V&L vrijwel zeker promotie naar de eredivisie afdwongen, moest OCI Nitrogen-LIONS het opnemen tegen Quintus. Wetende dat enkele geblesseerde spelers ontbraken. De openingstreffer was nog voor Quintus, maar de gelijkmaker werd snel gemaakt, gevolgd door de voorsprong. Tot aan de 10de minuut ging het spel op en neer. Na dit moment kwam Quintus geen moment meer op gelijke hoogte met de LIONS. Gerust werd met 17-12. Tijdens de Time Outs was er telkens een kort optreden door danssport- en vrijetijdscentrum Clara Lamar uit Sittard. Na aantrekkelijk entertainment door turnvereniging Patrick Echt in de pauze, speelde OCI-LIONS opnieuw gedreven en was de bovenliggende partij. De scheidsrechters leken nog even roet in het eten te gooien door enkele tijdstraffen en 7-meters, maar dit kon Quintus niet helpen. De winst werd bepaald op 32-23. Na afloop ontving Marco Vernooy het Chocotelegram van Tasty Present als ‘man of the match’. Aan het einde van het seizoen krijgt de meest regelmatige speler van OCI-LIONS 1 en 2 een sportfiets, geschonken door Wijnen Sportief Fietsen aan de Mauritslaan in Geleen.
Voor het volledige verslag klik hier. Ook dit duel zal aandacht krijgen in het Rabobank Handbaljournaal, wekelijks te zien op TV Limburg. Klik hier voor de journaals.

Thuis tegen E&O

Nu zaterdag gaat OCI Nitrogen-LIONS op bezoek bij Eurotech/Bevo in de gemeente Peel en Maas. Op 19 mei speelt het thuis tegen E&O de laatste wedstrijd van de hoofdronde van de play-offs. Deze wedstrijd start om 20u00. Tijdens de time-outs en in de pauze zijn er optredens van danssport- en vrijetijdscentrum Clara Lamar uit Sittard. Uiteraard kunt u ook loten kopen en kans maken op een cap van LIONS plus een DVD en catalogus van Weber buitenkeukens. En na afloop van dit duel zal de buitenkeuken Weber verloot worden. Neem de tijdens eerdere wedstrijden gekochte loten mee!

Keepersclinic op 31 mei

Donderdag 31 mei is er een clinic voor handbalkeepers in sporthal De Joffer aan de Goswijnstr. 1 in Voerendaal, waar de plaatselijke handbalclub Gemini gastheer zal zijn. De presentatie is in handen van OCI-LIONS-trainer Herman Breuer en enkele keepers. De avond bij Gemini duurt van 18.30-21.30 uur en is bedoeld voor C-keepers en ouder, dus ook senioren. Aanmelden voor de gratis clinic kan vanaf nu via een mail naar Herman Breuer: herman_821@hotmail.com. Vermeld persoonlijke naam, clubnaam, team en leeftijd.

LIONS 2 vriendschappelijk

OCI Nitrogen-LIONS 2 trad afgelopen week tegen hoofdklasser Sittardia aan. Deze wedstrijd werd gewonnen met 23-30 na een 14-12 ruststand. Nu vrijdag om 19.15 uur ontvangt de ploeg in sporthal de Haamen in Beek NOAV.

Het THZL-team

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider