Nieuwsbrief THZL: OCI Nitrogen-LIONS van 14 juni 2012

Oranje zaterdag met twee spelers OCI-LIONS!

Kersvers nieuws: Martijn Meijer van OCI-LIONS is opgeroepen voor de selectie van het Nederlands team, dat zaterdag as. (19.30 uur) in Laco Glanerbrook in Geleen het WK-play-offduel tegen IJsland speelt. Het is de returnwedstrijd, nadat afgelopen zondag IJsland met 41-27 te sterk bleek. Lange tijd gaf Oranje goed partij. In de selectie is ook Marco Vernooy van LIONS opgenomen. Voor aanvang is er een gratis jeugdactiviteit (E- en D-jeugd), waarna de deelnemers gratis de interland kunnen bezoeken.

OCI-Nitrogen-LIONS wenst iedereen een fijne zomer!

Bestuursleden, trainers, begeleiders, vrijwilligers en spelers van OCI Nitrogen-LIONS bedanken iedereen die betrokken is bij Stichting Tophandbal Zuid-Limburg en OCI Nitrogen-LIONS voor hun inzet en bijdrage aan het welslagen van het seizoen, met daarin de nodige hoogtepunten. Een goede zomer gewenst en graag tot ziens bij aanvang van het seizoen 2012-2013!

Tweede deelnemer LHD: Balonmano Ciudad Encantada

Het Spaanse Balonmano Ciudad Encantada is deelnemer aan de Limburgse Handbaldagen. Het komt uit in de Asobal, de Spaanse Liga. Het is een internationaal getint team met spelers uit Spanje, Zweden, Duitsland, Argentiniƫ, Litouwen, Cuba en Roemeniƫ. Dit jaar eindigde het team als 6e. Balonmano Ciudad Encantada is de derde Spaanse deelnemer in de geschiedenis van de Limburgse Handbaldagen.

Het THZL-team

Geef een reactie