NK heren B1

Zaterdag 20-4, 6.30 uur verzamelde zich een gezelschap van 45 mensen op de parkeerplaats van de Stadssporthal om met de heren B1 mee te gaan naar het Nk in Amsterdam. Na een prima reis aangekomen bij de sporthallen Zuid trokken de jongens, onder leiding van Aschwin en Thei, zich terug en maakte zich op voor de eerste poule wedstrijd. Het mee gereisde publiek installeerde zich op de tribunes, de ballonnen en toeters onder hand bereik.
HB1 NK 2013 site
De eerste wedstrijd tegen Achilles werd eenvoudig gewonnen. Goed voor de moraal! De wedstrijd tegen Snelwiek Rotterdam ging ook makkelijker dan verwacht en weer twee punten erbij! De derde poule wedstrijd tegen Volendam werd ondanks sterkere tegenstand ook gewonnen, ook al moesten Tim Posthuma, met een lichte blessure, en Bram met een zware enkel verstuiking het veld verlaten. Tim kon in de halve finale gelukkig verder spelen, voor Bram was het toernooi helaas over.

Vol goede moed gingen we op weg naar de halve finale en ontmoetten de nummer twee van de andere poule, Olympia Oss. Deze wedstrijd werd helaas verloren en weg was de kans op het kampioenschap! De wedstrijd om de derde en vierde plaats werd uit eindelijk ook verloren, het was op!

De jongens hebben kei hard gewerkt en het mee gereisde publiek was trots op wat ze hebben laten zien! Een speciaal woord van dank naar Aschwin, Kriya Materials en C1000 Hilkens voor hun financiële bijdrage waardoor de spelers en begeleiders gratis met de bus mee konden. Ook Gonnie en Rob Den Dekker bedankt voor jullie extra vitamines!

En tenslotte al de mee gereisde supporters hartstikke bedankt!

Geef een reactie