OCI-LIONS Teampresentatie 2012-2013 en oefenwedstrijd tegen Achilles Bocholt (B): 23 augustus!

Nog even en OCI-LIONS begroet een nieuw handbalseizoen. Vers zijn de herinneringen aan 2011-2012, waarin op topnivo werd gespresteerd door de LIONS. Want ja, in één seizoen winnaar van de Limburgse Handbaldagen, finalist in de Beneluxliga, drie ronden EHF-Cup en ook nog eens vice-landskampioen is niet niks! Opnieuw werd duidelijk dat de selectie barst van de talenten en dat de jonge jongens een sterke vuist maken. Het bewijs daarvan werd ook nog eens geleverd in de eerste divisie, waar het kampioenschap werd gevierd.

Tijdens de Fandag op donderdag 23 augustus krijgt u in Laco Glanerbrook in Geleen de kans om de selectie van OCI-LIONS aan het werk te zien in de vriendschappelijke topper tegen de Belgische buur Bocholt, met enkele bekende gezichten, waaronder Andreas Kittel, Jordi Cremers en coach Pim Rietbroek. Zijn broer Gabrie leidt ook dit seizoen OCI-LIONS. Samen met Maurice Canton en andere trainers, de medische staf en begeleiders bereidt hij de groep voor op nieuwe uitdagingen in het seizoen 2012-2013. En die zijn er! Want naast de competitie, die al op zaterdag 1 september van start gaat met de thuiswedstrijd tegen Fiqas/Aalsmeer, wordt opnieuw deelgenomen aan Europees bekerhandbal en is het aantal wedstrijden in de Beneluxliga verdubbeld.

Tijdens de oefenwedstrijd op 23 augustus zullen zoveel mogelijk selectiespelers van OCI-LIONS in beeld komen. Vooraf aan de oefenwedstrijd vindt ten overstaan van de bezoekers op de tribune de PRESENTATIE van de selectie plaats. Gastheer Marco Buijsers introduceert de nieuwe spelers en begeleiders en houdt een kort interview met één van de trainers.

Bij de reguliere competitiewedstrijden kunt u zich bij de entree voorbereiden op een mooi en interessant seizoen door uw favoriete LIONS-gadgets te kopen. Maar natuurlijk kunt u ook uw seizoenskaart veiligstellen en zich aanmelden bij de supportersclub, die dit seizoen nog meer van zich zal laten horen! Dus maak een goede start van het seizoen 2012-2013, samen met OCI-LIONS, door vanaf dag 1 aanwezig te zijn!

Programma 23 augustus 2012:
18.45 uur start presentatie selectie OCI-LIONS 2012
19.45 uur warming up
20.15 uur oefenwedstrijd tegen Achilles Bocholt

Nog een fijne vakantie en tot 23 augustus!

Het THZL-team

Geef een reactie