RaboBank Clubkas Campagne

Al vele jaren is de RaboBank een trouwe sponsor van HV Sittardia en met name van onze jeugdteams. Met ingang van dit jaar gaat de Rabobank over tot een andere vorm van sponsoring voor verenigingen, namelijk de Rabobank Clubkas Campagne. Zij gaan van het standpunt uit dat LEDEN van de Rabobank Westelijke Mijnstreek inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Als je een banknummer hebt bij de Rabobank ben je NIET automatisch lid, je moet je dus als lid aanmelden. Zo kunnen leden van de Rabobank Westelijke Mijnstreek stemmen uitbrengen op verenigingen die zij een warm hart toedragen !!!!!!
In 2012 is een bedrag van totaal € 150.000,- beschikbaar en ieder lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen om te verdelen, dus is het belangrijk dat we voor HV Sittardia zoveel mogelijk mensen werven die lid zijn van de Rabobank en op onze vereniging willen stemmen. Ieder lid van de Rabobank Westelijke Mijnstreek mag maximaal 2 stemmen uitbrengen op zijn of haar geliefde vereniging, de andere drie stemmen mogen ze verdelen onder de andere deelnemers van de Clubkas Campagne. De actie start naar verwachting in maart/april.
Vóór de start van de stemperiode krijgt ieder lid van de Rabobank Westelijke Mijnstreek een brief met een unieke persoonlijke code waarmee je kunt stemmen via de website. De stemperiode duurt maar twee weken! Wij zullen U op de hoogte houden via onze site: www.sittardia.nl.
Natuurlijk gaan we ervan uit dat onze Sittardia-leden alle gezins en familieleden, buren, kennissen en iedereen die je kent en lid is van de Rabobank gaat vragen om op HV Sittardia te stemmen, want hoe meer stemmen we krijgen des te meer geld krijgen we als vereniging binnen om jullie je sport te laten beoefenen.
Benader dus nu al deze mensen en vraag of zij zich als lid bij de Rabobank aanmelden, zodat zij op HV Sittardia kunnen stemmen.

Geef een reactie