Seizoensafsluiting dames D1

De meiden van de DD1 gingen woensdag 28 mei vol goede moed en energie op naar Fun Valley Maastricht. Het zou een middag worden waarbij er lustig op los geschoten kon worden. Niet met ballen deze keer, maar met verfbommen. Helaas was Laura verhinderd i.v.m. een extra repetitie van de musical “Heksenwaan” waar zij een belangrijke spelers- rol vervult.
Met onze overgebleven kleine hechte super gemotiveerde meidengroep waren de meegaande moeders, Monique, Nicol en Jolande natuurlijk voorbereid om als doelschijf te fungeren.
De spanning liep al snel op, daar we in Maastricht even in de file belanden. Geen goed voorteken, maar gelukkig hadden we tijd genoeg.

Aangekomen op het park iedereen lekker laten rondrennen en wij moeders genoten van een kopje koffie.
Toen was het moment eindelijk aangebroken dat we ons in een stevige overall moesten hijsen en een bril met helm uitgedeeld kregen.
De meiden vonden het maar niks, afgeknelde neus, staartjes die in de war raakten en eruitzien als een alien.
Maar volhouders als ze zijn, stond iedereen uiteindelijk toch klaar om het eerste schot te lossen.
Natuurlijk uit veiligheidsoverwegingen gedegen uitleg gekregen van Jelle onze paintball-instructeur, waardoor de angst om met een “wapen” rond te lopen gelukkig snel voorbij was.
Als goed opgeleide soldaten liepen we achter elkaar naar het strijdveld.

Teams werden gemaakt en de team-captains Alix en Lian bespraken de tactiek.
Prachtig terrein waar we uitgebreid konden schuilen tussen het hoge gras en de nodige schuttingsplaatsen.
Na wat schietoefeningen gedaan te hebben waardoor we steeds meer eigen werden met het geweer en het terrein, kregen we als laatste de opdracht om als team elkaar uit te schakelen en het fort te overmeesteren.
Makkelijker gezegd , dan gedaan.
De kinderen waren super snel en beweeglijk. Verdedigen/aanvallen, durf en lef waren constant aanwezig. Lian, Sanne en Alix kropen als volleerde scherpschutters door het gras.
Nicol, Monique en Dimphy sloten als 1 aanvalstroep de tegenstanders 1 voor 1 in, waardoor Jamie en Jolande geregeld kansloos waren. (Hoewel Monique haar oog kwijt zou zijn, als ze geen helm op had gehad. ) Haar bril hing plotseling vol met de plakkerige smurrie van de bommetjes. Wie dat zuiver schot gelost heeft?

Overbodig om te vertellen dat we net niet bont en blauw waren van de kogels, hoewel Jolande toch 1 keer goed geraakt werd op haar achterwerk. Waarbij haar “auchwha” duidelijk gehoord werd door haar teamplayers.

Al met al een super middag gehad.
Het was inderdaad heel wat anders als met een bal op doel gooien, maar richten en zuiver schieten ging ons allemaal goed af.

Willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor deze gezellige team-afsluiting van het seizoen 2013-2014

Monique en Jolande

20140605-175341-64421251.jpg

20140605-175340-64420913.jpg

Geef een reactie

  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider