Sponsorkliks startpagina

De Sponsorkliks inkomsten die wij als logo scoren blijven achter t.o.v. andere clubs.

Aangezien HV Sittardia (sportief) succes nastreeft, willen wij jullie wedstrijdmentaliteit aanspreken om in 2016 minimaal €1.000 te scoren aan Sponsorklik inkomsten.

 

Tips

  • Stel de Sponsorkliks pagina van HV Sittardia in als startpagina, zodat je niet vergeet via Sponsorkliks naar de internetshop van jouw keuze te browsen

o    chrome_sm

Stap 1. Klik in de rechts bovenin uw browser op: sleutelen dan op “Opties…”.
Stap 2. Vul in het “Deze pagina openen:” invulveld uw gewenste startpagina in:
http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5300&nbta=20160415

o  internet_sm

Stap 1. Klik in de menubalk bovenin uw browser op: “Extra” en dan op “Internetopties”. Als u geen menubalk ziet: ga dan met het muispijltje op de grijze bovenbalk staan en klik op de rechtermuisknop, voor het woord “Menubalk” moet een vinkje staan, zo niet, klik dan met uw linkermuis op “Menubalk” en voer stap 1 uit.
Stap 2. Vul in het bovenste invulveld uw gewenste startpagina in: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5300&nbta=20160415

o    safari_sm

Stap 1. Klik in de rechts bovenin uw browser op: optiesen dan op “Opties…”.
Stap 2. Vul in het “Startpagina:” invulveld uw gewenste startpagina in: http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5300&nbta=20160415

  • Bekijk op de homepage van onze Sittardia site regelmatig de opbrengst tot op dat moment en spreek, Twitter, Facebook, Whatsapp er met elkaar over.

kliks

  • Bestellen via Sponsorkliks kost jou niks extra, maar levert Sittardia inkomsten op in de vorm van percentages van jouw aankoopbedrag.
  • Voorbeeld: boek jij een hotel via (Sponsorkliks)Booking.com dan verdient Sittardia 5-8%, dus als jij een hotel van €1.000,- boekt levert dat Sittardia €50,- tot €80,- op!!!
  • FMWorld-federico-mahora-fmgroup-fmpoint-logo
    sponsorklikslider