Stem vóór Sittardia bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Een deel van de winst van de Rabobank vloeit terug naar het lokale verenigingsleven, bijvoorbeeld naar Sittardia. Leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek kunnen hun stem uitbrengen op Sittardia en deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op Sittardia worden uitgebracht worden, hoe meer geld wij krijgen van de Rabobank.

Welk bedrag is er beschikbaar?

In 2013 is een bedrag beschikbaar van € 150.000,-. Rabobank Westelijke Mijnstreek heeft ongeveer 24.000 leden. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Het is dan ook in het belang van de vereniging/stichting om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Stemmen voor Handbalvereniging Sittardia

Rabobank Westelijke Mijnstreek is een coöperatie met leden. Onze klanten die op 1 januari 2013 lid zijn, kunnen hun stem uitbrengen voor de Rabobank Clubkas Campagne voor 2013. Bent u nog geen lid? Vraag hier het lidmaatschap aan bij Rabobank Westelijke Mijnstreek.

Onze leden ontvangen vlak voor de stemperiode een bericht met een unieke persoonlijke code waarmee zij kunnen gaan stemmen. Via de website www.spekjouwclub.nl kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. De stemperiode duurt twee weken. In 2013 loopt de stemperiode van 10 tot en met 21 april.

Geef een reactie