Surprise avond dames B2

Vrijdag 9 december was het dan eindelijk zo ver, de dames B2 hield hun surprise avond. Hierbij stond voorop dat een gedicht maken verplicht was. We gingen eerst met iets lekkers eten, gourmetten stond op het programma. Serafina was dan ook de helpende hand in de keuken en Denise draagde ook haar steentje bij.

Edwin zorgde voor het vlees en de rest van de groep ging lekker mee smullen. Daarna waren de pakjes met de gedichten aan de beurt. Hierbij kregen we onverwacht bezoek van Sint en Piet, die hiervoor speciaal nog even terug gekomen waren naar Berg aan de Maas.

Voor de meiden was dit toch echt spannend, want wie kreeg de roe? En was iedereen wel lief geweest of namen ze iemand in de zak mee naar  Spanje? Tijdens de gedichten ronde kwam al snel uit waar de variant voor POS voor stond. Dat was dan ook voor Pannenkoek Opdrukken en Snel. Helaas moest ik dus 10 keer opdrukken en met een roe achter je heb je dan ook niet veel keus.

Zwarte Piet draaide de rollen  dit keer eens om, normaliter is het de bedoeling de dat je bij Sinterklaas op schoot gaat zitten, nu mocht Edwin bij zwarte Piet op schoot gaan zitten.

Al met al was het een hele leuke en gezellige avond, ondanks dat er vele meiden bang voor zwarte Piet waren.

Linda


Geef een reactie