SVVH versus Dames1

De Voorbereiding begon goed! Raymond had geen wedstrijdformulier. SVVH had geel aan. Waar zijn onze reserveshirts? Raymond: “Uhm thuis…. ” Hesjes gekregen wat complete jurken waren. Met tape provisorisch geplakt tot gemodelleerde truitjes. Vervolgens nog meer tape nodig voor het plakken van de bril van Lucienne. Laten we nu maar starten aan de wedstrijd voordat we nog meer moeten improviseren.

Gelukkig was de start van de wedstrijd beter. Misschien zorgde deze improvisatie voor de extra lachende gezichtjes en het ontspannen starten aan de wedstrijd. Dit zorgde voor een voorsprong van 0-5 door een paar heerlijke goals! In de verdediging zaten de dames goed er bovenop, pakten aan en gaven rugdekking. Lucienne had een aantal goede reddingen. Al met al een heerlijke start van de wedstrijd met veel snelheid, inzet van systemen en afstand schoten. Stand na 15 min spelen was 3-10. Daarna liepen we nog uit tot 4-14. SVVH miste 2 penalty’s. Zou dit komen door de gebroken bril van lucienne die indruk maakte?¬†Ruststand¬†8-16.¬†Raymond in de rust, had niet veel te zeggen, gewoon doorgaan!

Bij start tweede helft waren de kopjes weer erbij! Vrijwel iedereen scoorde door de snelle tegenaanvallen en inzet van systemen. Lucienne bleef achter de dames staan en hield het nodige tegen. De voorsprong werd verder opgebouwd en de wedstrijd eindigde met een eindstand van 17-31. Sariana maakte de 30ste goal middels een penalty en is het team dus nog een rondje verschuldigd!

Laten we met dit goede gevoel de laatste 3 wedstrijden in gaan en zorgen dat we het kampioenschap gaan pakken. Steun is altijd fijn, dus kom kijken! A.s. Zondag 22 maart spelen wij om 13.45 uur in de stadssporthal tegen Noav DS2.

Geef een reactie