Te druk om Sjra te zijn

Ach ja, vrienden, het is weer een hele drukke handbal tijd voor Sjra.

Het seizoen begon voor Sjra bij het Heuvelland toernooi. We reden er met regen naar toe, we stonden met regen en tegenwind op het veld, Sjra zei stoer tegen Desiree dat hij geen paraplu nodig had, werd door zijn jas heen nat en nam de paraplu van Desiree, die daarna veel windschade opliep en Sjra….was toch tot op zijn bot verkleumd. Gelukkig nam Raymond als voorzitter het initiatief en om 15:00 uur gingen we klappertandend naar de auto. De organisatie stopte meteen het toernooi, natuurlijk omdat wij er niet meer waren, en gaf onze HC1 nog een mooie bal mee, als poule winnnaar. Sjra had medelijden met de organisatie. De volgende dag stond in de krant dat veel mensen genoten hadden van het toernooi. Sjra had ze tussen de regendruppels door niet gezien en door het klappertanden niet gehoord.

Twee weken geleden was er de clinic voor de C-jeugd, gelukkig binnen! Sjra had zich opgeworpen als contact persoon voor Sittardia (aanmeldingen verzamelen en versturen) en voor de zaal. Maurice en de Lions hadden een erg leuk optreden in elkaar gezet met Vivian van Ecxplore, die het meest georganiseerd had, en Sjra in het achtergrond koor. Sjra kreeg er een goed gevoel bij: veel kinderen die een leuke ochtend hadden, en een hoge opkomst van onze Sittardianen.

Maar Sjra heeft het net als Raymond een beetje druk met de vereniging. De seizoensstart kost altijd veel tijd en dan ben je met zijn tweeen aan de beurt. Nou ja, natuurlijk heeft Marlies de inschrijvingen geregeld en is Ilse bijna dagelijks bezig met zalen huren voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast helpt Monique met de Grote Clubactie (en de trainers). Edwin en Leon  hebben ondertussen nog een sponsor voor uitshirts geregeld voorde dames en heren B1. Maar toch, er blijft nog veel te doen, zoals de website updaten, een Sjotterke in elkaar zetten, wedstrijdformulieren ronddelen, de ALV lokatie regelen. Allemaal klussen. En Sjra is voor zijn werk ook nog wel eens plotseling onderweg…

Dinsdag hoorde Sjra dat Ans, onze penningmeester is plotseling ernstig ziek is geworden. Sjra schrok ervan en kon het niet makkelijk uit zijn hoofd zetten. En los daarvan moet er  nu dus iemand ‘effetjes’ de financien overnemen, een begroting maken, een jaarverslag maken. Kortom, weer iets te regelen.

Sjra hoorde dat het bestuur zoekt naar versterking. Twee mensen gaan of zijn weg dus wie wil? Verschillende mensen zijn gevraagd, maar helaas, nog geen witte rook. Nou ja, ook al zijn we in Limburg, we hoeven geen paus. Linda kreeg er lucht van en begint meteen een actie “Wie helpt Sittardia”. Laat Linda maar schuiven. Dus als iemand “klussen” wil doen, een leuke activiteit regelen, of een sponsor zoeken en toch niet in het bestuur dan kun je je ook melden bij Linda of bij het bestuur. Actieve mensen zoeken we altijd, we vinden er soms wat weinig. Nou ja,…er zijn natuurlijk ook al behoorlijk wat mensen bezig met trainer zijn, met begeleider zijn en zo. Maar ja, er is ook nog genoeg te doen.

Nou ja, dan schiet Sjra er wel eens bij in, te druk om Sjra te zijn….

Geef een reactie